anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Naliczymy opłatę 1 zł od każdej oferty, w której doszło do sprzedaży

accadia
#13 Ambasador#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Proszę o wyjaśnienie powyższej kwestii.

Jeśli w danej ofercie osoba X dokona zakupu - rozumiem, że zostanie naliczona dodatkowa opłata 1 zł.
Czy jeśli następnie osoba Y dokona zakupu w tej samej ofercie - również zostanie naliczona ta złotówka, czy dotyczy to wyłącznie pierwszego jakiegokolwiek zakupu w danej ofercie. 

oznacz moderatorów
544 ODPOWIEDZI 544

slawdoti
#8 Zapaleniec#

Wasze najważniejsze wewnętrzne badania dotyczą tylko jak, kiedy i ile kasy od nas wycisnąć ! Tyle w temacie.

oznacz moderatorów

slawdoti
#8 Zapaleniec#

I, jak tam cenzura, co... ? Ma się dobrze ? Zniknęły moje wczorajsze wpisy o chciwości i pazerności Allegro w temacie opłaty 1zł od 2 listopada i komentarze do bredni, które wypisujesz tutaj... Jesteście jedną bandą...nawet nie cieniem dawnego normalnego Allego...

oznacz moderatorów

Luczu88
#9 Pomysłodawca#

??? Fatyczne, tajemnica. Ciekawie jakie kierownictwo ma opcje polityczne, ..chyba **piiip**owskie 

oznacz moderatorów

dekorassi_pl
#8 Zapaleniec#

Ale brednie! W jaki sposób kupujący jest informowany o tym, że sprzedający ma wykupiony abonament? Telepatycznie?

oznacz moderatorów

blooming12
#9 Pomysłodawca#

Moi klienci często mają dodatkowe pytania i często rozmawiam z nimi o tym dlaczego wybrali moją ofertę / produkt, bo konkurencji mam sporo. I jedyne co ich interesuje, to jak szybko się z nimi komunikuję, czy odpowiadam wprost na ich pytania i jakie oceny mają produkty. Nie interesuje ich ani Super Sprzedawca, ani czy mam Abonnement, ani czy mam Sklep. 
I szczerze powiem, że ja też kupuję i dokładnie to samo mnie interesuje - ocena produktu i kontakt ze Sprzedającym. Duże sklepy w zasadzie omijam, nie odpowiadają na pytania (podłączone automaty), robią błędy, nie odbierają telefonu, nie dopasowują się do klienta (żadnych modyfikacji), wystawiają towar, którego faktycznie nie mają w magazynie, wysyłają z Chin lub Niemiec, nie panują nad wysyłkami do końca - więc nawet jeśli mają Abonnement / Sklep to nie ma najmniejszego znaczenia. 

oznacz moderatorów

filatelista2005
#7 Wielbiciel#

Bzdura

oznacz moderatorów

TOMak47
#9 Pomysłodawca#

Bu, ha, ha śmiech na sali. Sami nie wierzycie, w to co piszecie.

oznacz moderatorów

wam51
#9 Pomysłodawca#

To, że ośmieszacie się pisząc takie "mądrości" to Wasza sprawa, ale nie traktujcie dorosłych, poważnych ludzi jak dzieci w przedszkolu (chociaż i im nie należy mówić bzdur). O jakich to badaniach tu mowa? O jakiej to wiedzy o abonamentach tu mowa? Żona i córka wciąż kupują jakieś ciuchy i po raz pierwszy usłyszały ode mnie o abonamentach i ich powiązaniu z dostępnymi funkcjami sprzedaży. Wstydźcie się, jeśli znacie to uczucie.

oznacz moderatorów

BTGroup
#9 Pomysłodawca#

Jestem sprzedającym i kupującym i jakoś nigdy przy zakupach nie zauważyłem, ani mi kurła do głowy nie przyszło, by sprawdzać, czy sprzedający ma abonament😂

oznacz moderatorów

AR_Auto_Czesci
#13 Ambasador#

@la_nika jak mam abonament za 39zł to mogę spać spokojnie ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@AR_Auto_Czesci tak, jeśli masz abonament podstawowy (który teraz kosztuje 49 zł) to 1 zł nie będzie doliczona. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

dorjabbis
#9 Pomysłodawca#

@la_nika

Mam dwa konta firma. Czy na każdym koncie muszę mieć abonament?

Jeśli połączę te dwa konta to jak kwestia abonamentu wygląda?

Dorota

oznacz moderatorów

mikeza
#21 Demiurg#

to trzeba wykupić abonament na obydwu kontach, sam nawet pytałem o tą kwestię.

szydelkowakraina
#7 Wielbiciel#

Jak mam sprawdzić, czy mam wykupiony abonament, bo nie pamiętam ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@szydelkowakraina sprawdzisz to w tej zakładce

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

stillpanzer
#8 Zapaleniec#

A ja mam paszport Polsatu, czy też mogę spać spokojnie ?🙄

oznacz moderatorów

mrpartner
#12 Orędownik#

Boże jakie **piiip**y gadacie ....  
Czy jeśli ja wam opłacam rachunki czyli Wam płacę to czy mogę wiedzieć ile macie aktywnych sprzedających ? 

2 ile do tej pory zostało wykupionych abonamentów ? 

3 czy od 2 listopada to wzrosło ?  bo ku...wa napewno, bo ja musze wykupić, a miałem go w du.ie... nic nie chce z tego abonamentu poza tego braku opłaty 1 zł 

Ja czuję się oszukany przez was !!!! 

Ok jak nie wykupie i naliczycie mi opłatę  1 zł to :

Czy zostanie ona zwrócona przy zwrocie towaru ? 

czy naliczycie prowizje od kwoty pomniejszoną o tą złotówkę ? czyli prowizję od 4 zł a nie od 5 zł ? jeśli towar się sprzedał sztuk 1 w cenie 5 zł ? 

oznacz moderatorów

domkar04
#14 Krzewiciel#

@mrpartner otrzymujesz zwrot tej złotóweczki, jak klient zwróci np. 1szt towaru z 4szt kupionych to otrzymujesz 25gr etc... i po co mieliby przeliczać prowizję ponownie 😁

oznacz moderatorów

fajniutka-f2
#2 Obserwator#

Jeśli wykupie abonament nie będzie pobierana prowizja od sprzedaży ?I ta 1 zł od sprzedaży ?

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@fajniutka-f2  A konto masz firmowe?