Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
nadana przed godziną graniczną ,plażuje się w punkcie ,już nie wiem jak to nadawać , jedyny pewniak E-paka i tym razem zawiódł ,dla uściślenia - obsługuje UPS
Naprawdę musisz zakładać oddzielny temat do każdej przesyłki? Za mało spamu wytworzyłeś do tej pory?
nie mogę znaleźć
@mdrogeria napisał(a):nie mogę znaleźć
Tu jest:
dziękuję
@mdrogeria u mnie od zawsze najskuteczniejsze jest zlecenie podjazdu - ale musze je zrobić odpowiednio wcześnie. W tym tygodniu było już trzech różnych kurierów ale jeszcze mnie nie zawiedli.
Za to z punktami i automatami miałem już różne historie.
@sl-aw-ek jescze nie podjąłem takiego ryzyka i chyba się nie zdecyduję , jest tego tak mało ,że po 1czy 2 na pewno nie podjedzie , co mogłem to zrobiłem żeby to ograniczyć ,ale i tak się trafiają
@mdrogeria z tego co widzę po statusie paczki, dziś o 10:42:01 została ona odebrana z punktu przez kuriera i przekazana do magazynu.
@RaBarbar_ka hejka , Jesteś imienniczką mojej córy 😀 , paczucha była nadana w E-paka przed godziną graniczną wczoraj ....po mojemu przydałaby się chociaż zrypka dla UPS , to pierwszy przypadek w tym punkcie , bo automaty są loterią 50/50