Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
otrzymałem negatywny komentarz
w kazdym punckie po 3 gwiazki, bez tresci, wyslalem prosbe o usuniecie jednak kupujacy milczy,
mam wrazenie ze bylo to celowe dzialanie, gdyz kupil tania rzecz za 15 zl, a wybral najdrozsza przesylke pobraniowa 15,87 pomimo, iz mam duzo dostepnych opcji wysylki,
chcialbym go uniewaznic, mial ktos podobna sytuacje?
prosze o porade!!!
pozdrawiam Marcin
@COCCODRILLO1983 Nie usuną, nie ma treści - więc jest zgodny z regulaminem. Musisz wziąć na klatę.
Możesz podpisać się pod tym : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/konieczno%C5%9B%C4%87-argume...
dzięki:)
@COCCODRILLO1983 Jeżeli komentarz(ocena) kupującego nie obraża, nie usuną, komentarz jest subiektywną oceną kupującego.
Witaj w rzeczywistości Allegro.
U mnie sytuacja: kupujący kupuje przedmiot za 1,00 zł. Wieczorem, płaci przez PayU. Rano rezygnuje z zamówienia. Zwracam kasę w następny dzień. Otrzymuję nega, z obciętymi wszystkimi gwiazdkami - odpowiedź serwisu - kupujący może wystawić ocenę do transakcji. To nieważne, że w świetle prawa transakcja nie została zawarta. Allegro ma swoje własne prawa i w/g nich taka transakcja została zawarta i na tej podstawie kupujący może wystawić dowolny komentarz. Podsumowując - regulamin Allegro jest ważniejszy od obowiązującego w Polsce prawa. Chyba jakaś paranoja - prawo przewiduje taką transakcję jako niezawartą, to samo dotyczy zwrotów lub anulowania transakcji, jednak Allegro uważa taką transakcję jako zawartą - dla wystawienia komentarza. Lecz np. dla zwrotu prowizji to taka transakcja jest uważana jako niezawartą. Coś tutaj nie kumam?
regulamin allegro zabrania pozornych transakcji tylko by móc wystawić komentarz
każdy kij ma dwa końce- taka transakcja może służyć do nabicia pozytywnych komentarzy
napisz allegro, że
w świetle ostatnich gwiazdkowych transparentów na ulicach takie
gwiazdki obrażają cienie i twoją firmę
bo gwiazdki są obecnie metaforą do maskowania obraźliwych treści 🙂