anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa Abonament Standard

nikl
#14 Krzewiciel#

Płacimy abonament z dwóch powodów. Brak opłat 1 zł od sprzedaży (i to działa), oraz brak uciążliwości przy zmianach kont. Czytamy: "Dzięki temu zawsze szybko i wygodnie - bez logowania - przełączysz się między kontami". I to właśnie nie działa. Logowań jest tyle samo, o ile nie więcej. Ciągle trzeba się przelogowywać. Dopóki nie zrobicie tego przyzwoicie, proponuję obniżenie abonamentu o 50%.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

serwis-texas
#21 Demiurg#

@nikl 

Panie Jarku, zapytać muszę, połączył Pan konta?

https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/powiazane-konta

oznacz moderatorów

nikl
#14 Krzewiciel#

Oczywiście. W niektórych menu mam u góry przełącznik kont, ale gdy muszę coś zdziałać, gdy wchodzę z maila, gdy wchodzę z Allegro normalnego na to wspaniałe Sales Center, to ciągle muszę się przelogowywać. Nie zauważyłem po połączeniu zmniejszenia ilości logowań. Tandeta. Hasło "zawsze bez logowania" nie działa.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@nikl konta masz połączone i bez problemu zmieniasz, tyle że to łączy konta a nie sales problemos 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nikl
#14 Krzewiciel#

Chodzi o normalną pracę. Celem był brak ciągłych uciążliwych logowań - to obiecywano i to nie działa. Admini mogą sprawdzić ile logowań w ciągu dnia muszę wykonać. Nie dwa tylko kilkadziesiąt.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@nikl 

A sales center to jeszcze niedoróbka 🙂 to prawda.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @nikl. W jakich zakładkach pojawia się ten problem? Podeślij proszę nagranie na adres  spolecznosc@allegro.pl wraz z linkiem do tego wątku na Gadane. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów