anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa wystawianie aukcji

MAMY ROZWIĄZANIE!
fitness-sklep_pl
#8 Zapaleniec#

Czy Wam tez nie działa wystawianie aukcji od rana? Jak wystawicie pojawia się komunikat:

Ups, nic tu nie ma

Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.

Mimo, że na Baselinker aukcja jest widoczna, to nie można w nią wejść.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@fitness-sklep_pl czy problem występuje też, gdy korzystasz z innej przeglądarki lub trybu incognito? Jeśli tak, to podaj proszę numer oferty, przy której się pojawia. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
fitness-sklep_pl
#8 Zapaleniec#

Czyściłem historię, dane przeglądania, próbowałem na 4 przeglądarkach, próbowałem na innym komputerze oraz zleciłem innemu pracownikowi firmy, z innego województwa. Ma to samo. Incognito też, to samo.

https://allegro.pl/oferta/12962445653

https://allegro.pl/oferta/12962464832

https://allegro.pl/oferta/12962512572

to są te oferty. Niezależnie co dodam to tak się dzieję.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@fitness-sklep_pl dziękuję za informację. Poproszę Cię jeszcze o przesłanie zrzutu ekranu, na którym ten problem będzie widoczny z pełnym oknem przeglądarki (z widocznym adresem strony oraz godziną i datą). Zrzut jest niezbędny, aby zgłosić problem do działu technicznego. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
fitness-sklep_pl
#8 Zapaleniec#

problem2.pngproblem3.pngproblemn1.png

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@fitness-sklep_pl dziękuję! Zgłosiłam problem do Działu technicznego, gdy otrzymam odpowiedź w tej sprawie, wrócę tutaj z informacjami. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
WINDPOL_T37
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,
mamy dokładnie ten sam problem.
Pozdrawiam
Michał Snopek

oznacz moderatorów
Starwars_pl
#9 Pomysłodawca#

Jest też problem z wznawianiem aukcji. Aukcja jest niewidoczna w aktywnych, zakończonych, szkicach, zaplanowanych.

oznacz moderatorów
FEDIA_PL
#9 Pomysłodawca#

U mnie jest dokładnie ten sam problem - zauważyłem, że aukcja zamiast do Aktywnych, wpada do Szkiców i tam jest widoczna w "Mój asortyment".

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@fitness-sklep_pl @Starwars_pl @FEDIA_PL @WINDPOL_T37 otrzymałam informację, że wczoraj występowały problemy z dodawaniem ofert przez API - oferty pojawiały się w serwisie z opóźnieniem. Zespół techniczny rozwiązał problem i oferty powinny być już widoczne w serwisie. 
@fitness-sklep_pl przesłane przez Ciebie są już widoczne na Allegro.
Przepraszamy za te trudności! 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
4Kitchen
#10 Popularyzator#

nadal nie działa wystawianie ofert 
ani przez baselinker ani nawet ręcznie na waszych stronach (swoją droga jaka firma będzie ręcznie wystawiać 100.000 ofert - nonsesns! ) 
tryb "incognito" ? a to allegro jest jakimśc wyjątkiem w sieci że wyłącznie na wasz serwis trzeba używać tego trybu ? serio ??? 
kupujący też będa się logować Incognito ? naprawdę ?? 

prawda jest taka - skaszaliliście program do kontroli tzw. znaków chronionych i praw autorskich i jest to wasza wina że nie można wystawić ofert. 

oznacz moderatorów