anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie możesz wystawiać przedmiotów marek chronionych

best_produkt
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Zrzut ekranu z 2024-09-02 11-11-14.pngZrzut ekranu z 2024-09-02 11-13-18.pngDostałem taki komunikat jak wyżej w temacie, ale po kliknięciu, aby potwierdzić pojawia mi się ekran że już potwierdziłem. Bardzo proszę o pomoc bo nie mogę wystawiać aukcji.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@best_produkt Spróbuj się wylogować i zalogować ponownie oraz sprawdź czy problem się powtórzy, kiedy skorzystasz z innej przeglądarki.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

best_produkt
#9 Pomysłodawca#

Niestety to nie pomaga, wczoraj akceptowałem te warunki na moim drugim koncie więc pewnie przyczyna problemu jest z tym związana.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@best_produkt Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

-SuperMario-
#9 Pomysłodawca#

U mnie jest to samo nie mogę wystawiać klocków Lego. 

oznacz moderatorów

-SuperMario-
#9 Pomysłodawca#

Coś już wiadomo jak to naprawić ?  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@best_produkt @-SuperMario- 

Dostałam informację, że problem nie powienien już występować. Jeśli jest inaczej, wklejcie tutaj aktualne zrzuty (najlepiej, żeby było na nich widoczne całe okno przeglądarki z datą i godziną).

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

-SuperMario-
#9 Pomysłodawca#

Dalej nic nie działa. Próbuję wystawić kolejną aukcję i ten sam błąd:

"W związku z brakiem potwierdzenia znajomości Warunków Ochrony Marek, nie możesz wystawić oferty z produktami z listy marek chronionych, zawartej w załączniku nr 1 cz. II art. 2 do naszego regulaminu. Jeśli chcesz wystawić oferty z tymi markami, zaakceptuj Warunki Ochrony Marek. Jako sprzedający mający konto zwykłe, skorzystaj z Allegro Lokalnie."

ERROR4.jpg

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@-SuperMario- Poproszę o zrzut, na którym będzie widoczny komunikat, że zaakceptowałeś warunki oraz taki, na którym pojawi się cytowany komunikat.

Natalia
   Moderatorka

oznacz moderatorów

-SuperMario-
#9 Pomysłodawca#

MARKI.jpg

MARKI 2.jpg

To jest jakiś błąd w Allegro. Zaakceptowałem warunki na drugim swoim koncie firmowym, a Wasz system nie widzi tego drugiego konta. Jest brak kompatybilności obu kont. Naprawcie ten error.

oznacz moderatorów

-SuperMario-
#9 Pomysłodawca#

@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

Kiedy to w końcu naprawicie cholera jasna ? Ile mam czekać ?  To jest patologia jakaś. Chora ochrona marek blokuje wystawianie przedmiotów. 

oznacz moderatorów