anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę wystawić oferty. EAN prawidłowy

Dareltek
#9 Pomysłodawca

Witam

Najpierw ktoś wykorzystał EAN do innego przedmiotu a teraz nie mogę wystawić diody LED ultrafioletowej, bo inny kolor jest niepoprawny i nie mogę połączyć z inną ofertą. Przypomnę że mam prawidłowy EAN i nikt tego przedmiotu nie wystawia a dioda ma inny kolor a raczej jego brak.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Dareltek w takiej sytuacji zgłoś proszę błąd w produkcie i poczekaj na rozpatrzenie swojego zgłoszenia. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Dareltek
#9 Pomysłodawca

Produkt musi być powiązany aby mieć możliwość zgłoszenia błędu.

oznacz moderatorów

nijaki-jabu
#9 Pomysłodawca

Zgłoś problem do Konsultanta poprzez Chat - i ciśnij z siłą wodospadu, bo będą Cię zbywać abyś zgłosił błąd przez formularz (mimo, że to niemożliwe).

Po kilkukrotnym tłumaczeniu i wysłaniu konsultantowi screena, że nie ma możliwości zgłosić błędu w produkcie przez formularz On w końcu napisze zgłoszenie do suportu od Katalogu i po tygodniu albo i dłużej dostaniesz odpowiedź mailową.

Niestety nie ma chyba szybszej opcji - a przerabiałem to kilka razy już.

Wysyłam im zdjęcia znalezione przez Google, bo sami nie potrafią odszukać obrazka z pudełkiem i numerem EAN czy obrazka pokazującego, że to jednak statyw fotograficzny a nie majtki - i nie przesadzam z tymi majtkami, bo kiedyś znalazłem podpiętą ofertę majtek do mojego numeru EAN od statywu Fotograficznego.

oznacz moderatorów

nijaki-jabu
#9 Pomysłodawca

Zgóś problem do Konsultanta poprzez Chat - i ciśnij z siłą wodospadu, bo będą Cię zbywać abyś zgłosił błąd przez formularz (mimo, że to niemożliwe).

Po kilkukrotnym tłumaczeniu i wysłaniu konsultantowi screena, że nie ma możliwości zgłosić błędu w produkcie przez formularz On w końcu napisze zgłoszenie do suportu od Katalogu i po tygodniu albo i dłużej dostaniesz odpowiedź mailową.

Niestety nie ma chyba szybszej opcji - a przerabiałem to kilka razy już.

Wysyłam im zdjęcia znalezione przez google, bo sami nie potrafią odszukać obrazka z pudełkiem i numerem EAN czy obrazka pokazującego, że to jednak statyw fotograficzny a nie majtki - i nie przesadzam z tymi majtkami, bo kiedyś znalazłem podpiętą ofertę majtek do mojego numeru EAN od statywu Fotograficznego.

oznacz moderatorów