Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wystawić oferty, wyskakuje mi komunikat o takiej treści: - "Wystąpił błąd - Nie wystawisz kolejnej oferty z tym produktem. W tej kategorii możesz przyłączyć max 5 ofert do jednego produktu. Znajdź inny produkt w Katalogu lub dodaj nowy."
Sprzedaję ramki które są takie same tylko mają inny nadruk. Do tej pory nie było żadnego problemu.
Proszę o pomoc.
Ten link znam, nie sprzedaje tego samego produktu, ma on tylko jeden numer EAN - foto, miniaturka, opis produktu jest inny. Jeszcze w grudniu spokojnie mogłam wystawiać pod ten sam EAN
To albo źle łączysz albo poczekajmy na moderację!
@PORAMKI Właśnie, produkt ma ten sam kod EAN — czyli na jego podstawie utworzysz jeden produkt. Żeby utworzyć kolejne produkty, musisz wprowadzić nowy kod EAN.
To jak można wytłumaczyć fakt, że od 17 października do grudnia wystawiłam na jeden numer EAN ponad 100 produktów a teraz nie mogę? Sprzedaję te same ramki w tej samej cenie mają tylko inny nadruk.
@PORAMKI Tutaj wyjaśnienie: https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/od-2-stycznia-nie-wystawisz-oferty-z-nieprawidlowym-kodem-ean-g...
Ja jeden (prawidłowy) kod EAN założysz jeden produkt w Katalogu. Do jednego produktu w Katalogu podepniesz maksymalnie 5 ofert.
kolejne zmiany na lepsze, czytaj kolejne utrudnienie. mam ten sam klopot. po co wystawiac prosto i szybko jak moga Ci wiecznie utrudniac
Co ciekawe z różnymi EANami też występuje ten problem