Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam aktywne środki w PayU a nie jest aktywny przycisk zlecenia wypłaty. Sprzedałem telefon koledze bo mnie poprosił i nie moge mu teraz dać pieniędzy a on mówi ze nie wyśle go kupującej dopoki nie dostanie pieniędzy. Prosze o pomoc
Tylko to nie jest moj telefon wiec to trochę pogmatwane. Mam nadzieje ze ktoś z Allegro pomoze mi z tym
A te że nie twój nie pomaga, toje konto twoja odpowiedzialność.
@domien36 to działanie zespołu bezpieczeństwa, w tej sytuacji muszę poprosić Cię o cierpliwość. Jeśli do jutra nie będziesz miał możliwości zlecenia wpłaty, napisz proszę ponownie.
Ok dzięki za informacje 🙂
Mówiłem😣.
@domien36 sprzedałeś produkt którego nie posiadasz, zapewne blokada bezpieczeństwa 😞 odblokują środki jak klient dostanie produkt 🙂 Podziękuj koledze i sobie bo możesz załapać dożywotnią blokadę na allegro za taki manewr 😞
Kasa jest już Wasza więc wyślijcie telefon i wypłacisz jak odblokują, pamiętaj też że Ty jesteś sprzedawcom i jak będzie reklamacja czy wypłata z POK obciążą Ciebie 😞 Na przyszłość niech kolega se sam sprzedaje unikniesz kłopotów.
Telefon jest nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Wyślę go jak dostanie pieniądze to chyba normalne. Poczekam na odpowiedz z Allegro. Moim zdaniem to nie jest żaden problem ze sprzedałem telefon koledze ze swojego konta bo on akurat konta nie posiada …
@domien36 to Ty nie rozumiesz, kupujący już zapłacił i pieniądze są już wasze tyle że musicie wypłacić, jak kupujący rozpocznie dyskusje że nie dostał produktu pożegnaj się z kontem, dołączysz do kolegi będzie Was dwóch bez konta 😄
Dobra nie zapędzaj się tam już. Nie masz nic rozsądnego do powiedzenia to przemilcz
@domien36 Już to poruszyłem, kupujący zapłacił i musisz mu wysłać.
Teraz wiem. Jutro nadaje paczkę i wszystko się wyjaśni. Pozdrawiam i dziękuje