Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Właśnie jestem po konsultacji z Allegro i chce was zapytać czy wiecie jak szybko odzyskać punkty w dyskusjach ?
Prawdę pisząc nie wiem co oznacza "nie odebrana dyskusja".
Dane, które widzisz w "Jakości swojej sprzedaży" są za ostatnie 30 dni. Więc jeżeli chodzi ci po jakim czasie te punkty (z tej konkretnej dyskusji) nie będą brane pod uwagę w statystykach, to po 30 dniach.
Za miesiąc obejmie cię "amnestia" i punkty karne za niepodjęcie dialogu powinny zniknąć ale pilnuj i pamiętaj o odpowiedziach ,nawet jak ci dziękują bo kolejne takie wpadki mogą cię znacznie więcej kosztować.
TAKI WNIOSEK ABY SZYBKO ODZYSKAĆ PUNKTY ALLEGRO RADZI SZYBKO ODPOWIADAĆ NA DYSKUSJE.
PROBLEM W TYM ZE MAM JEDNĄ NA 7 MIESIĘCY I KOLEJNA MOŻE BYĆ ZA ROK.
DLATEGO NAPISAŁEM CZY MAM SPRZEDAWAĆ WADLIWE TOWARY BY MIEĆ DYSKUSJE TO SIĘ NIE ŹLE ZAMIESZALI.
PODPOWIEDZ
1 Zadzwoń do klientów i poproś o dyskusję
2 Sprzedaj coś z lekką wadą którą szybko rozwiążesz i czekaj na dyskusje
@LOLKI-SHOP nic nie rób bo juz nic nie zrobisz
Odczekaj 30 dni i sie zresetuje.
Szybko odpowiadaj w ewentualnej kolejnej dyskusji niezaleznie czy bedzie wczesniej czy później.
tak sprzedaż spadła że nie mogę czekać. a dyskusji nie mam prawie wogule bo raczej mam dobry towar
Więc chyba poproszę znajomych by coś kupili za 1 zł i dyskutowali ze mną,
Jak regulamin głupi to i metoda najgłupsza jest dobra.
@LOLKI-SHOP "Więc chyba poproszę znajomych by coś kupili za 1 zł i dyskutowali ze mną," - a jeśli sie okaże że kiedys Twoi znajomi logowali sie na Twoim komputerze ( albo Ty na ich) to system wykarze powiązane konta i wszyscy ryzykujecie blokadą za udawane transakcje.
Zrobisz jak uważasz. Ja bym nie ryzykował.
@LOLKI-SHOP nie masz gwarancji że następny klient nie zakonczy dyskusji jako nierozwiązanej, albo nie wystawi negatywa - co juz całkowicie rozłoży Ci statystyki.
Poprawa statystyk kiedy juz spadną jest bardzo trudna o ile w ogóle możliwa.
Moim zdaniem po prostu lepiej odczekac.
Wiadomo że z Allegro nie ma co walczyć uważam tylko że przez **piiip**ołę można stracić to na co się pracował długo i nie dają okazji by to w miarę szybko odbudować.
Dobra niech im będzie mój błąd, zrobię sobie wolne bo z 250 punktami to raczej nic nie sprzedam.
dziękuję
pozdrawiam.
Zobacz czy nie możesz podbić punktów w innych obszarach np. % ofert z wysyłką w 24h