anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie odnajduję nowych ofert w wielowariantowości

Prestiqua
#8 Zapaleniec#

Cześć wszystkim.

Mamy problem z wyszukiwarką podczas dodawania ofert do wielowariantowości.

Wystawiłam właśnie produkty ale jeden jest nadal w "szkicach" i jako jedyny wyświetla się w wyszukiwarce w wielowariantowości.

Za to pozostałe są widoczne w zakładce "Moje oferty" ale już w wielowariantowości się nie wyświetlają.

Wszystkie parametry są identyczne, oprócz rozmiaru i EANu.

Pozostałe przedmioty połączone kilka dni są wyświetlane poprawnie.

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

Prestiqua
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Prestiqua czy zdjęcia w tych ofertach są identyczne (tj. mają taką samą rozdzielczość, format pliku czy znak wodny)? Czy możesz podesłać numery oferty, których dotyczy ten problem? 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

SportsZone_PL
#7 Wielbiciel#

Ja od wczoraj mam taki problem.. Wciąż to samo..

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@SportsZone_PL @Prestiqua Możecie nam przesłać zrzuty ekranu, na których będzie widoczny ten problem? Skonsultujemy sprawę z zespołem technicznym.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

angelshopping
#9 Pomysłodawca#

łaczenie ofert.png

oznacz moderatorów

angelshopping
#9 Pomysłodawca#

od wczoraj podczas wystawiania nowych ofert wciąż nie można połączyć niektórych ich w wielowariantowość, gdyż cały czas wyskakuje komunikat, że "oferty nie zostały przetworzone - spróbuj później " - co to znaczy i dlaczego to od wczoraj jest tak zablokowane? Zdjęcia są identyczne. Czasem zapisują się w szkicu, a czasem nawet jak widnieją, to nie łączą się.

oznacz moderatorów

BiBabiFaktoria
#8 Zapaleniec#

Mam podobny problem tylko, że z łączeniem ubrań rozmiarami. Mam wystawiony jeden produkt w kilku rozmiarach. Dotychczas taka oferta łączyła się w jedną. Od wczoraj rozmiary nie łączą się automatycznie.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@BiBabiFaktoria @angelshopping  inni sprzedający również zgłaszają ten problem. Działamy, żeby naprawić to jak najszybciej, gdy dowiem się czegoś więcej, dam znać. 
@Prestiqua @SportsZone_PL czy Wasz problem dotyczy tego samego co pozostałych sprzedających? Czy również pojawia się komunikat "oferty nie zostały przetworzone - spróbuj później"? Potrzebujemy tych informacji (a najlepiej zrzutów ekranu), by przesłać Wasze zgłoszenie do działu technicznego. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

angelshopping
#9 Pomysłodawca#

teraz przy edycji i próbie połączenia ofert wyskakuje komunikat, że  - nie udało się pobrać ofert wielowariantowych

nie udalo sie pobrac ofert.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@angelshopping dziękuję za zrzut, dołączyłam go do zgłoszenia do działu technicznego. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

daily-torebki
#11 Animator#

Mam to samo już nie mówię o wielowariantowości ale połowa wystawionych ofert trafia do szkicu, np  ptzy wystawianiu skarpet rozmiar 35-38 normalnie się wystawia a następny trafia do szkicu i nie działa nawet próba wznowienia Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@daily-torebki dziękuję za zrzut! Przekazałam to zgłoszenie. Otrzymujemy podobne i działamy, żeby to naprawić. Pomimo tego statusu te oferty są wystawione na Allegro: 
11083989166  11083981949 11083934094 11083927126

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@daily-torebki otrzymałam informację, że problem wynikał z chwilowego opóźnienia i oferty powinny już wyświetlać się jako aktywne, a nie szkice. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów