Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Nie widzę nowych (opłaconych) zamówień (w zakładce zamówienia), żadnych filtrów nie mam włączonych, przychodzi tylko powiadomienie o sprzedaży na pocztę. InPost też nie ma zaimportowanego zamówienia (np. nr zamówienia:
26a0c0b7-5d20-11ee-a864-051d2700f310). Proszę o sprawdzenie co się dzieje. Pozdrawiam |
Czy ten problem wrócił? Mamy taką właśnie sytuację. Email przyszedł o 12:47 a zamówienia w panelu brak.
@winnyrumcajs2 @kzprk @bugi_sklep @GINSENG-POLAND @deymon_pl
Zespół techniczny wie już o problemie. Trwa weryfikacja. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się tutaj ponownie.
Po stronie klienta też jest problem. Dawno zapłacone ale nie mam potwierdzenia mojej zapłaty.
Tylko powiadomienie mailowe wskazuje na to, że ktoś dokonał zakupu. Zamówienie NIE jest widoczne na stronie allegro ani, zgodnie z metodą wybraną przez kupującego, w inpost.
dokłdnie, poza tym w rozliczeniach z Allegro jest pobrana prowizja a w środkach i historii operacji jest widoczna wpłata kupującego
Nie ma aktualnych zamówień na allegro e-meila przychodzą z informacją o sprzedanym produkcie.
niżej masz wątki na ten temat , przyczyną jest awaria , ot taki smaczek od allegro , etykiety oczywiście nie pobierzesz .....
Zamówienia są na emailu, ale się nie pojawiają w zamówieniach Allegro. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
niżej masz wątki na ten temat , przyczyną jest awaria , ot taki smaczek od allegro , etykiety oczywiście nie pobierzesz .
Otrzymałem maila o sprzedaży ale nie mam takiej informacji w "Zamówienia od kupujących".
Czy powstał jakiś błąd?
niżej masz wątki na ten temat , przyczyną jest awaria , ot taki smaczek od allegro , etykiety oczywiście nie pobierzesz .i76i
Otrzymałem maila o sprzedaży ale nie mam takiej informacji w "Zamówienia od kupujących". Opcja dostawy wybrana przez klienta w tym przypadku Poczta polska też nie pobiera danych i nie można pobrać i wydrukować listu przewozowego ?
Witam,
W zakładce Zamówienia widzę informację o statusie płatności jako Rozpoczęta, natomiast dostałem w mailu informację, że Kupujący wybrał płatność przy odbiorze.
Informacja w mailu nie jest zgodna z tym co jest w zakładce Zamówienia.
Nie mam możliwości Nadania przesyłki.
niżej masz wątki na ten temat , przyczyną jest awaria , ot taki smaczek od allegro , etykiety oczywiście nie pobierzesz .
Działa, ale kulawo, nie wszystkie zamówienia są już widoczne i nie wszystko importuje do InPost
Powoli zaczyna działać, niektóre zamówienia i listy daje się zrealizować
zapewne legendarne "testowanie na produkcji" 😉
Czy u was jest również problem z zamówieniami. Wchodzą na @, a nie widać ich na allegro. Tylko są powiadomienia.
niżej masz wątki na ten temat , przyczyną jest awaria , ot taki smaczek od allegro , etykiety oczywiście nie pobierzesz ...