anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie widać zamówień w panelu.

MAMY ROZWIĄZANIE!
www_puzzla_pl
#9 Pomysłodawca#

Witam Pięknie.

Przechodząc do rzeczy:
Zamówienie wpadło, ale jest nie widoczne. 
Ustawiłem w panelu, aby ukrywał zlecenia wysłane, ale nie nadawał od razu po wydrukowaniu listu przewozowego statusu wysłane. To nie działa poprawnie... może się pomyliłem i coś źle zaznaczyłem, ale nie mogę trafić z powrotem na tą kartę (wyskoczyła mi ona podczas próby nadania - w panelu nie mogę odnaleźć - proszę o pomoc.)
Ale nawet gdybym się pomylił, to panel po mimo zaznaczenia pokaż wszystko i tak nie pokazuje wszystkiego...

15min kombinowania dlaczego nie widzę zakupu....

Proszę o przekazanie tej niedoróbki programistą... jeśli jest potrzeba to pomogę 🙂 Z lekcji informatyki jeszcze pamiętam jak się konstruuje zapytania do bazy danych...
Pozdrawiam
Grzegorz [edycja]

Bez nazwy-2.jpg

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@www_puzzla_pl spróbuj proszę, w pierwszej kolejności wyczyścić pliki Cookie (najszybciej to zrobisz kombinacją klawiszy CTRL+SHIFT+DELETE) oraz sprawdź ponownie w innej przeglądarce. Jeżeli te kroki nie pomogą, to prześlij zrzut całego ekranu, z widocznym paskiem adresowym przeglądarki, datą oraz godziną. 

oznacz moderatorów
www_puzzla_pl
#9 Pomysłodawca#

Dziękuje za odpowiedź, ale nie mam czasu na to, ale pozostaje pytanie jak się dostać do Panelu gdzie się ustawia te automatyczne ukrywanie.?

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@www_puzzla_pl przejdź do zakładki Zamówienia w Sales Center, następnie w prawym rogu kilknij w ustawienia i na dole strony będzie dostępna sekcja "Automatyczne ukrywanie zamówień". 

Zrzut ekranu 2024-11-07 140830.png

oznacz moderatorów
www_puzzla_pl
#9 Pomysłodawca#

Dziękuje Pani.

Miłego dnia 🙂

oznacz moderatorów