Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam ten sam błąd. Właśnie miałem zakładać temat. Nie mogę nadać nic co dotyczy AD i DPD
o to chodzi ,że musisz nadać na własną ękę
Przecież to jest w smarcie nie zapłaciła za wysyłkę !!
ja mam to samo z dhl - nie mogę tworzyć listów, a wczoraj wszystko było ok
@mdrogeria od kiedy do Allegro One Boxa trzeba nadawać na własną rękę? Jeszcze wczoraj przesyłkę do tych punktów realizowałem przez Wysyłam z Allegro
@kovek no to znowu mają ZONK-a
Ja również mam problem z nadaniem paczki DHL.
Pokazuje się komunika na czerwono:
Wybrana metoda nie jest wspierana przez Wysyłam z Allegro
Może ktoś z Allegro wyjaśni o co chodzi???
Potwierdzam istnienie problemu z nadawaniem przesyłek przez Wysyłam z Allegro. Komunikat przy metodzie Allegro One, że ta metoda nie jest obsługiwana. Dzwoniłem na infolinię ale tam jeszcze nie wiedzą o problemie.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
też tak mam. Nie działa: Allegro One Kurier - dostawa jutro, Allegro Odbiór w Punkcie DHL (AD)
@Gifciorek @pozcom @mdrogeria @Dreptaki_sklep @q-piszkreatywnie Błąd został wyeliminowany o 16:55. Bardzo was proszę o wyczyszczenie danych podręcznych przeglądarki.
Witam,
Od rana mam problem z nadaniem paczki DHL.
@HERR-FLICK-AUTO najprawdopodobniej wynika to z problemów technicznych z automatem, widzę, że dogadałeś się z kupującym i wybrał inną metodę dostawy, a przesyłka jest już w drodze do niego.
@la_nika to ja podbijam temat
nie możemy nadać przesyłki
wiem, że Allegro Delivery to syf - ale może jakiś oficjalny komunikat
bo blokowanie samego siebie jako serwis
i umożliwianie wybierania waszych wysyłek przez kupujących
trochę źle wygląda
co z tym zrobicie?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tylko jest jakiś problem z wysyłaniem paczek poprzez Allegro, również nie mogę nadać paczki DHL, pokazuje się komunikat
Wybrana metoda nie jest wspierana przez Wysyłam z Allegro
Może jakieś info co się dzieje?
@q-piszkreatywnie @RED Proszę, dodajcie zrzuty pełnego ekranu oraz wklejcie numery zamówień.
proszę
4ece71c0-c0a3-11f0-8116-39410c82767e
Witam. Tak jak w temacie
zamówienie nr
59e83c60-c064-11f0-b393-5dfe2400d9b6
Komunikat w baselinker:
Nie znaleziono aukcji w serwisie Allegro (DELIVERY_METHOD_NOT_FOUND deliveryMethodId)
(#NP5)
dodam że aukcja i zamówienie istnieje
Komunikat w narzędziu nadawania przesyłek allegro że
"Wybrana metoda nie jest wspierana przez Wysyłam z Allegro"
Co mam zrobić z takim zamóieniem?
Czy są jakieś problemy w Alllegro?
Pozdrawiam
U nas to samo z Allegro One Box,One Kurier. Komunikat: "Wybrana metoda nie jest wspierana przez Wysyłam z Allegro". 8 przesyłek z każdą to samo.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Chyba jakaś grubsza sprawa - nic nie można nadać oprócz paczkomatów