Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
allegro usunęło nam dużo aukcji pod zarzutem że pojawia się w opisie adres stronny www linkującej poza portal, czy ktoś z Was miał taką przygodę i czy support dojechał i pomógł Wam w tej sprawie, a jeśli nie to jakie kroki podjęliście i czy da się coś zrobić poza ponownym wystawieniem
Nie można podawać linków w żadnej postaci do stron ze sprzedażą poza Allegro. To nie muszą być aktywne linki, wystarczy cokolwiek, co wskazuje na adres takiej strony.
ja wiem i specjalnie sprawdziłem 3 razy czy nie wiem w warunkach reklamacji lub w innym tego typu miejscu się coś nie zagubiło
Podaj przykładową ofertę,
btw: mogą wam też usunąć za logo sklepu w opisie 😉
Napisz do nich z prośbą o wskazanie konkretnego miejsca w opisie, który został przez nich zakwalifikowany jako niedozowolony. Nam zawsze odpisywali 😉
https://allegro.pl/oferta/koszulka-damska-do-biegania-craft-event-1908609-l-9100192366 tą mi np przywrocili sami z siebie 😛 a jako że szablonowo wystawiam i nigdy nie było problemów - czekam na odpowiedź supportu ale zdziwiło mnie to bo naprawde sporo aukcji mi uwalili i naprawdę szukam powodu i go nie znajduję
Ja tam w opisie widzę STSsklep.pl może o to chodzi? 🙂
Jest tam adres: STSklep.pl
Wszystkie wasze aukcje naruszają regulamin.
Czas na reklamację z tytułu rękojmi
Dobra, dzięki za pomoc, człowiek czyta coś po 100 razy i nie widzi błędu - sorry za kompromitacvje