anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niesprawiedliwe negatywne komentarze

kolekcjonerstw
#11 Animator#

Zaczynam protest przeciwko niesprawiedliwym komentarzom. Bede zostawial same negatywne komentarze (mam do tego pelne prawo) za kazdy zakupiony przedmiot. Ostatnio dostaje tyle negatywow, ze grozi mi zablokowanie konta. Co najlepsze dostaje te komentarze za blache rzeczy, ktore daloby sie rozwiazacv jedna wiadomoscia. Przyklady za co dostalem negatywy:
1) zbyt duza ilosc tasmy - problem z odpakowaniem.
2) zle zabezpieczenie przesylki - zapewne kurierzy grali w pilke przesylka
błednie wyslane produkty. (mam slaby wzrok i zdarza mi sie mylic szczegolnie w wariantach produktowych, gdzie pudelka sa takie same - tak to moja wina, ale na litosc boska mozna sie skontaktowac
3) brak produktu na stanie - zdarza mi sie ze nie mam odpowiedniej ilosci produktu za co przepraszam i czesto wysylam prezent w ramach przeprosin - negatyw i wiadomosc, zebym sobie ten prezent w pupe wsadzil.
4) nagminne nieczytanie opisow np ze produkt ma jakies wady - negatyw.

Mam dosc tego syfu i od dzisiaj z drugiego konta zostawiam negatywy za wszystko nawet za mikroryske na opakowaniu - mówie poważnie,

Wlasnie dostalem odpowiedz od goscia ktoremu blednie wyslalem nie ten model produkty

Nie po to szukałem takiego produktu żeby dostać inny. Nie ukrywam, że jestem wściekły. Ocenę zmienię tylko wtedy gdy dostanę za darmo drugi taki sam produkt.

co za [edycja]

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@kolekcjonerstw Masz prawo być rozgoryczony postawą swoich klientów ale pamiętaj że możesz trafić na takiego sprzedawcę któremu Twój negatyw nie będzie się podobał do tego stopnia że zgłosi sprawę do sądu (za bezpodstawne psucie wizerunku firmy) i może wygrać a Ty pokryjesz koszty sądowe oraz jakąś stosowną kwotę na cele społeczne . Nie życzę Ci tego ale jak mówią "kosa z czasem może trafić na kamień". 

oznacz moderatorów

kolekcjonerstw
#11 Animator#

bede dawal w komentarzu ze to prostest przeciwko niesprawiedliwym komentarzom. Druga sprawa 🙂 to zawsze jest sie do czego przyeczepic nawet mikroryska jest podstawa do wystawienia komentarza. Caly system komentowania jest bez sensu. Dodatkowo ludzie zazwyczaj zostawiaja komentarz tylko jak sa wsciekli, wtedy maja dobra motywacje zeby sie zemscic, wyzyc itp.

oznacz moderatorów