anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak allegro inpost w opcjach dostawy.

MAMY ROZWIĄZANIE!
tylkouniegobis
#7 Wielbiciel#

Niedawno założyłem firmę i allegro jakby zaproponowało mi całą listę sposobów dostaw do klientów. Było tak wymyślone aby przy okazji móc być SMART. Jak się dziś przyjrzałem tej liście to zobaczyłem że nie ma tam opcji allegro inpost czyli najpopularniejszej formy dostawy. Czy ktoś miał może podobnie? jak ewentualnie dodać tam tego allegro inpost? @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @tylkouniegobis. Jeśli masz na myśli cennik dostaw, to możesz samodzielnie edytować go w tej zakładce, aby dodać Allegro Paczkomaty InPost. Tę metodę dostawy znajdziesz w sekcji ''Oferta specjalna Allegro - InPost'' -> ''Allegro Paczkomaty InPost''. 
Szczegółową instrukcję edycji cenników znajdziesz w tym artykule

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
tylkouniegobis
#7 Wielbiciel#

Niby zrobiłem jak mówiłaś. Utworzyłem nowy cennik dodałem inpost ale po zastosowaniu tego cennika nadal nie ma tych metod dostaw:(

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@tylkouniegobis a poprawnie połączyłem nowy cennik z ofertami?

oznacz moderatorów
tylkouniego
#9 Pomysłodawca#

No właśnie wiem , że trzeba jakby włączyć ten nowy cennik ale nie wiem jak.

oznacz moderatorów
tylkouniego
#9 Pomysłodawca#

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

No właśnie wiem , że trzeba jakby włączyć ten nowy cennik ale nie wiem jak.

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@tylkouniego albo poprzez pojedyncza edycję oferty albo w Mój asortyment zaznaczając konkretne oferty i na dolej na zielonej belce edytuj -> dostawa i wybierasz konkretny cennik

Jak grupowo zarządzać ofertami 

oznacz moderatorów
tylkouniego
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję , zrobione. Allegro mogłoby zlikwidować cały dział pomocy i zostawić allegro gadane. Rozwiązanie wszystkich najtrudniejszych kwestii zawsze podpowiedzieli mi ludzie a nie system.

oznacz moderatorów