Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Chciałabym zgłosić do usunięcia lub chociaż do wykluczenia z jakości sprzedaży komentarz kupującego z zamówienia d0dd6f60-f85b-11ef-b178-ade4585e7155. O treści "Zamówiłem produkt z dostawą pod konkretny adres! jak zwykle DPD dostarczyło przesyłkę do Żabki!"
Jak widać po tracingu paczka od nas wyjchała w terminie.
Zamówienie z 3.03 z godziny 19, nadane dnia kolejnego tj 4.03 było w dostawie 5.03.. Klienta nie było w domu, a kurier skierował paczkę do punktu odbioru żabka..
Nie widze w tym ani grama mojej winy, nie jeżdze z kurierm po całej polsce i nie pilnuję aby wykonywał swoje obowiazki i aby klient był w domu gdy oczekuje na paczke. Od momentu nadania i przekazania jej kurierowi nie mam żadnego wpływu na to jak i czy zostanie doręczona paczka w terminie.. @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@REHFIT ja bym to zostawił i rzeczowo się odniósł , po usunięciu klient otrzyma wiadomość i będzie miał możliwość wystawienia oceny ponownie , doda byle jaki powód i tym samym zszarga Ci opinię , a wówczas nic już nie robisz .
dokładnie jak przedmówca... odpisz grzecznie, acz dosadnie.
My dostaliśmy negatywa za ONE Allegro. Jakiś Ferdek Kiepski zamówił w niedzielę i myślał, że w poniedziałek będzie paczka u niego. ONE'm !! Bluszczowym ONE'm.
Allegro wykluczyło nam z ocen i znów mamy 100% a kolejni kupujący czytając, pośmieją się z Ferdka.
Tak też najpewniej zrobię, choć nie ukrywam że zależałoby mi aby został wykluczony chociaż z jakości sprzedaży..
Bo na usunięcie chyba nie mam co liczyć, poniewaz na czacie konsultant stwierdził ze to ja odpowiadam za doręczenie przesyłki od momentu jej odbioru do doręczenia i podstaw do usuniecia nie widzi bo klient ma prawo do oceny tansakcji. A że ewidentnie komentarz dotyczy DPD i ich zaniechania kto by tam na to patrzył.. WIęc wychodzi na to że powinnam jednak jeździć z tą paczką sama, albo conajmniej zatrudnić się w DPD aby uniknąc takich sytuacji. Absurdy allegro mają się dobrze haha
@REHFIT nie martw się i zostaw to jak jest , pierwszy naegatyw w miesiącu nie liczy się do statystyk , nie polecą Ci punkty .
@REHFIT odpisz na taki komentarz, jakich lubisz kurierów i jakich nie polecasz - to nawet coś na tym zyskasz - kupujący nie poleca działania allegrowego przewoźnika, a nie Ciebie
jak my napisaliśmy, że nie polecamy wysyłek dpd bo to niewiarygodna firma, a polecamy np: inpost - to liczba zleceń/zamówień na ten wysyłkowy syf spadła znacząco
DPD to zły dostawca nie korzystac z ich usług robia co chcą zostawiaja byle gdzie nie dzwonią , a potem muwia ze nie maja obowiazku informowania , o d..e taki dostawca