Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam dzisiaj dziwny problem próbuję wystawić już któraś aukcję z kolei i ciągle przy zatwierdzaniu próbuje połaczyć mi produkt z czymś zupełnie innym . Uprzedzam pytania wystawiam np bluzę , uzupełniam wszystkie dane łącznie z unikatowym EAN, a na końcu chce łączyć mnie z sukienką w innej aukcji z majtkami. O co chodzi ????????
O katalog allegro czyli taki glupi twor z mnostwem bledow ktos na ten ean stworzyl sukienke a na inny gacie teraz kop sie z oslem ze ich produkt ma blad a nie twoj
ja wiem, że tak bywa ale nie w tym przypadku sukienka z którą chce się łączyc produkt nie ma w ogóle EAN
To trzeba wziac nowy nie uzywany ean i zrobic na nim produkt. O tym jak algorytm dobiera podobienstwo produktow to juz kraza legendy skoro widzisz ze dla niego sukienka moze byc powiazana z gaciami
Po mojemu ktos zajal ean bluzki i stworzyl na nim kieckę
sukienka nie ma EAN wogóle , próbowałam na innym EAN i to samo , probowałam wystawić tak 3 różne bluzy z róznymi numerami i zupełnie inne modele i ciągle chce się z czyms łączyć
@daily-torebki Wskaż proszę kategorię, w której próbujesz wystawić ofertę. Sprawdzę, jakie parametry są walidujące.
katalog to
@daily-torebki Dzięki! Muszę skonsultować tę sprawę z zespołem wyspecjalizowanym w tematyce katalogu produktów. Proszę Cię o dodanie zrzutów ekranu z momentu, gdy system proponuje Ci połączyć ofertę z zupełnie innym produktem oraz EAN, który podajesz. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
znów mam to samo . wystawiam sweter ( w dziale swetry damskie ) chce połaczyc z koszulką t-shirt z całkiem innym numerem EAN
Najśmieszniejsze jest to że koszulka z którą chce się łączyć produkt nie ma żadnego parametru który jest podobny (kolor, materiał, inny dział, inny numer EAN) więc jaki jest klucz tego połączenia ?
@daily-torebki Przepraszam, że musiałeś tyle czekać. Wyślij proszę zrzuty ekranu z całego formularza wystawiania na adres spolecznosc@allegro.pl. W wiadomości załącz również link do bieżącego wątku. Przekażę sprawę do działu technicznego.
Wysłałam zrzuty powyżej
@daily-torebki Potrzebuję zrzutów całego formularza, z widocznymi wszystkimi polami, a przede wszystkim zdjęciem, jakie chcesz dodać jako miniaturkę.
@daily-torebki zgłoś błąd w katalogu.
Co za różnica bluza, majtki czy kiecka. Linka żeglarska czy sznur wisielczy? Na jednym i drugim można podyndać.