Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niejasne jest jaka jest cena wysyłki "Allegro Kurier Pocztex". Niby w regulaminie na 29 luty jest, że nadal jest to cena 11,99zł, ale nie pasuje to do reszty i wskazuje na błąd (z powodu tego, że cena Pocztex + pobranie wynikała bezpośrednio z dwóch składowych tj. ceny bazowej + pobrania, a teraz nie wynika).
Skoro teraz liczycie tak Allegro Kurier Pocztex pobranie to 11,99zł + 4,99zł = 16,98zł
Natomiast 29 lutego ma być 4,99zł za usługę pobrania a sumarycznie 17,98zł co daje nam 17,98zł - 4,99zł = 12,99zł
To wskazywałoby, że bazowa cena usługi Allegro Kurier Pocztex to 12,99zł a nie 11,99zł jak w regulaminie, chyba że wysyłka bazowa w ramach pobrania drożej o 1zł, a wysyłka bazowa bez pobrania nie drożeje (co jest nielogiczne i tego nie rozumiemy). Proszę o konkretną odpowiedź ile kosztuje baza wysyłki do Allegro Kurier Pocztex pobranie i cena za wysyłkę Allegro Kurier Pocztex pobranie.
@esturion_pl czy możesz wskazać mi gdzie jest dokładnie ta informacja, która według Ciebie, jest błędna?
@esturion_pl dziękuję to jest zrzut z maila, informacji w aktualnościach czy regulaminu?
Z regulaminu.
Jest też zrzut nowej ceny z aktualności:
Naszym zdaniem powinna być opłata Allegro Kurier Pocztex 12,99zł, bo inaczej jest niespójne, chyba że naprawdę serwis Allegro będzie pobierać za pobranie 12,99zł + 4,99zł za pobranie i 11,99zł za usługę bez pobrania.
@esturion_pl dostałam już potwierdzenie, że rzeczywiście w komunikacji mejlowej był błąd, za który przepraszamy, natomiast w regulaminie wszystko jest w porządku. Nie ma tej zmiany jeśli chodzi o Allegro Kurier Pocztex pobranie.
Dlaczego nie mogę zmienić cen na pocztę (nadal na Allegro Pocztex Kurier pobranie jest 16,99zł, mimo iż w Regulaminie jest nowa cena, a ceny DPD można zmienić na nowe?
Czemu wasze systemy są takie nieprzejrzyste i regulamin nijak ma się do części technicznej?