Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiam odzież medyczną stsosowaną przy atopowym zapaleniu skóry. I nagle dostaje komunikat:
Przenieśliśmy Twoje oferty:
COMFIFAST EASYWRAP KOSZULKA dziecko 11-14 lat AZS (numer: 12079349282)
COMFIFAST EASYWRAP KOSZULKA dziecko 2-5 lat AZS (numer: 13106395183)
COMFIFAST EASYWRAP KOSZULKA dziecko 5-8 lat AZS (numer: 13417173607)
Do kategorii o niższej prowizji:
Allegro – Zdrowie – Erotyka – Bielizna i odzież erotyczna – Halki i koszulki
Raz, że dziecko, dwa, że odzież lecznicza i kudy im do celów erotycznych, ale bałagan
Nie mam pojęcia kto zwariował, ale to na pewno nie JA. Przeciez to jest odzież LECZNICZA, stosowana przy terapii ATOPOWEGO ZAPALENIA SKÓRY a nie do celów erotycznych. Co za **piiip**yzm w takim przeniesieniu, aż się zagotowałam.
Skoro jest żywność medyczna, jako podkategoria w zdrowiu to powinna być również odzież medyczna , ewentuialnie połączona z opatrunkami pod wspólna nazwą "odzież i opatrunki specjalistyczne vel medyczne"
Proszę przemysleć taka podkategorię, byłoby jasne co i gdzie powinno być, Potem mozna rozdzielic na "odzież" i na "opatraunki" .
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ What the heeeeell, oh my gooood
@AptekaNatolinska bardzo przepraszam za tę sytuację. Wyjaśnię co było powodem tego przeniesienia i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy dostanę wyjaśnienie od zespołu.
@AptekaNatolinska jeszcze raz bardzo Cię przepraszam za tę sytuację, przenieśliśmy już te oferty do właściwej kategorii. W dużym skrócie, wydarzyło się to, ponieważ inny sprzedający w przeszłości musiał umieścić bardzo podobną ofertę w kategorii, do której przenieśliśmy Twoje, dlatego nasz mechanizm uznał ją za prawidłową. Niestety nie mogę zagwarantować, że sytuacja w przyszłości się nie powtórzy, ale sprawdzimy dokładnie tego typu produkty, tak by temu zapobiec.