anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nowe miary allegro, katalogi

hurtowniaDrago
#8 Zapaleniec#

Cześć ! 🙂 dostaje ponad -500 pkt za rażące naruszenie regulaminu przez reklamowanie strony internetowej problem natomiast jest taki, że katalog allegro sam robi dopasosowanie a strona która jest mi zarzucana nie jest wgl moja … odkąd weszły nowe miary moją sprzedaż spadła 100% czy allegro będzie jakoś korygować to wszystko czy reszta allegrowiczow też ma takie problemy ? Co z błędami katalogów kiedy pod jeden ean podpina się pięć różnych od siebie produktów a allegro obarcza to minusowymi punktami…..

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@hurtowniaDrago Widzę, że oferta nr 15173271094 - która została usunięta z powodu linków - nie jest jedyną objętą działaniami 22 lutego. Przeprowadzona weryfikacja wykazała również inne naruszenia na Twoim koncie. Jeśli masz wątpliwości co do zasadności naszych działań, w powiadomieniu o usunięciu ofert powinieneś mieć link do formularza, przez który należy się skontaktować, żeby wyjaśnić ewentualne nieporozumienie. Skorzystaj z tej opcji. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

hurtowniaDrago
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za odpowiedź proszę powiedz gdzie mogę zgłosić temat o którym wspomniałem plus pytanie czy allegro przewiduje dopracowanie nowych miar które zostały wprowadzone 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@hurtowniaDrago Napisz tutaj

Nie planujemy kolejnej zmiany w tym obszarze w najbliższym czasie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

hurtowniaDrago
#8 Zapaleniec#

Ciekawym bardzo zjawiskiem jest to że wprowadzacie katalogi allegro a po wystawieniu przez katalog allegro dajecie minusowe punkty za błędy z nim związane wszystko dąży do tego żeby wykończyć małych sprzedawców i pakować produkty do waszego magazynu, z każdą zmianą jest coraz gorzej wystarczy przyłożyć przysłowiowo ucho na forum każdy ma takie samo zdanie 

oznacz moderatorów