Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jest problem z nowym narzędziem do zarządzania sprzedażą. Przy próbie wgrania jakiegokolwiek pliku (instrukcja, karta produktu, etykieta enrgetyczna) wyskakuje poniższy błąd:
Po wejściu "normalnie" przez Allegro pliki dołączyliśmy do ofert. Oferty nr 15763492910, 15764067362, 15764350731.
Przy okazji pytanko - czy przy Sales Center będzie dostępny tryb ciemny?
@AGD-RTV-IT konsultuję to, wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
@AGD-RTV-IT na ten moment Sales Center nie ma trybu ciemnego, ale wciąż rozwijamy tę funkcję, więc w przyszłości będzie dostępny.
Jeśli chodzi o problem z dodaniem załączników, to abyśmy mogli to wyjaśnić potrzebujemy zrzuty pełnego ekranu wraz z paskiem z adresem strony oraz godziną i datą.
@la_nika problem z dodawaniem plików w Sales Center wczoraj ustąpił.
Nie da rady też zmienić języka. Interfejs mam po angielsku mimo, że wybrałem polski. Gdzie jest możliwość zmiany języka?
@Laser-ATL czy język polski wybrałeś w Sales Center? Czy mogę poprosić Cię o przesłanie zrzutu jak to u Ciebie wygląda?
Język polski wybrałem przed logowaniem do Sales Center. Po zalogowaniu mam język angielski jak w screenie i nie mogę znaleźć opcji zmiany języka.
Na samym dole, po lewej, nazwa konta, zmień język (change language).
Nie mam w całym interfejsie takiej funkcji.
@Laser-ATL po lewej stronie powinieneś mieć menu. Zobacz proszę czy w zakładce incognito masz menu po lewej stronie, wygląda to tak:
Po rozwinięciu menu przy Twoim loginie możesz zmienić język:
Działa. Dziękuję za pomoc.
W jaki sposób mogę się zalogować do tego przybytku?
Login z konta allegro nie działa? Nie widzę, liku "zarejestruj się"?
@mako_poznan na początek z Sales Center może korzystać tylko wybrana grupa sprzedających. Sprawdź proszę tutaj czy jesteś w tej grupie 🙂
Tutaj działa.
Czy obecne Allegro moja sprzedaż przestanie istnieć i zastąpi ją ten nowy twór 😞 ?
@b-izydor Tak, wkrótce nie będzie możliwości korzystania z zakładki Moja sprzedaż. Zachęcam do zapoznania się z informacjami zamieszczonymi na ten temat przez Olę w dzisiejszym poście.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dlaczego w nowym tworze dla profesjonalistów nie działa opcja "wystaw podobną"?
jest
@czarnaplytaltd możesz skorzystać z funkcji "wystaw podobną" w Sales Center.
Tę opcję znajdziesz w Asortyment > Mój asortyment > trzy kropki przy danej ofercie > "wystaw podobną".
Kto wpada na tak beznadziejne pomysły jak sales center itd. ? Klienci wydzwaniają że nie mogą produktów znaleźć bo im się zamiast 1000 produktów wyświetla 5 i ni jak nie mogą doszukać się naszej oferty mimo że jest najtańsza na allegro i wyszukują od najtańszej to itak wyświetlają im się oferty 2x droższe. Sales center tragedia , kto wpada na takie pomysły powinien wylecieć na kopach z roboty. Nic innego jak kolejny wrzód utrudniający pracę, ale i tak nie ma sensu się do tego przyzwyczajać bo za kilka tygodni kolejny głupi pomysł komuś do głowy wpadnie i będziemy świadkami kolejnej wprowadzonej głupoty.