Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Test allegro nowych wyników wyszukiwania to jakaś porażka w mojej kategorii według konsultanta:
Część kupujących widzi produkty po ich nazwach w katalogu Allegro, a część po tytułach ofert. Jeśli kupujący nie bierze udziału w testach, to może zmienić wygląd wyników wyszukiwania na nazwy produktów lub tytuły ofert.
i tak 80% moich ofert klienci widzą numer katalogowy w wynikach wyszukiwania a nie widzą tytułu ofert skutkiem czego sprzedaż leży, bo klienci nie widzą co to jest tylko że numer i producent.
dodatkowo nie można rozłączyć ofert ( nie ma przycisku ) by ten stary widok powrócił....
dlaczego to robicie allegro ?
Aktualnie w podanej kategorii występuje reguła nazwy, czyli tworzymy nazwę produktu na podstawie wartości parametrów podstawowych - Producent części + Numer katalogowy części. Oferty, które zostały wystawione wcześniej, np. kilka lat temu w nazwie produktu nie musiały mieć podanych tych informacji i dlatego nazwa produktu czyli to co się wyświetla jest taka a nie inna. Czyli każecie za to że produkt jest długo na rynku i będzie miał nie właściwe wyświetlanie w wynikach wyszukiwania ?
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
ech, ja już przestałem rozkminiać ten pęd na ścianę ze zmianami tego co bardzo dobre, na coś co koniecznie ma być lepsze... dajcie jakiś przykład - z ostatniego roku, żeby sprzedawcy chórem wykrzyknęli: WOW SUPER! nie kojarzę takiej zmiany - reakcje zawsze raczej z gatunku WTF?? 😉 Dla mnie te wszystkie wprowadzane zmiany to przygotowania pod sprzedaż i zmianę właściciela - to siłowe wejście na rynek SK i CZ, od dłuższego czasu wolna amerykanka w wykonaniu Chińczyków... a jeszcze za kurtyną czai się przymusowe skatalogowanie produktów - od 1 lipca chyba... ...nie uwierzę, że to wszystko w trosce o rozwój i "jeszcze lepszą lepszość" portalu...
Jako kupujący zgłaszałem że nie chce mieć takiego wyglądu bo utrudnia mi to znalezienie przedmiotu to dostałem odpowiedź, że mogę się tylko wylogować z konta i dopiero szukać po staremu. Dla mnie to bzdura. Znacznie mniej teraz przeglądam oferty bo nie podoba mi się ta forma. Instaluje zaraz TEMU, i powrócę do **piiip**s.
Nie będę bez swojej zgody uczestniczył w jakiś testach.