Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wpisałem numer telefonu do kontaktu w zakładce O sprzedającym : https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/o-sprzedajacym i on się nie wyświetla. Zawsze był a nagle zniknął. Jak zrobić żeby był?
Nie możesz podawać nr. Allegro nie umożliwia.
Hrabia-Moll allegro uważa ,że sprzedawcy powinni pakować przesyłki i nie mają czasu na pogaduszki z klientami . Umieszczenie numeru telefonu w zakładce ,, o sprzedającym ,, jest nie zgodne z regulaminem i może się zakończyć ostrzeżeniem .
@Hrabia-Moll Zgodnie z przepisami masz obowiązek podawać nr telefonu.
Podawanie numeru jest zgodne z wymogami prawa i logiką ,jedynie nie leży to portalowi któremu się wydaje że za ich plecami mogą się odbywać transakcje z których nie wpłynie prowizja. Wprowadzili obowiązek komunikacji przez swoje centrum wiadomości gdzie każde słowo kluczowe może wyłapać podejrzaną konwersację .
Toć i udostępnia w miejscu wyznaczonym przez serwis , dlaczego go klient nie widzi to już nie nasza / sprzedających / sprawa .
Osobiście powiem ,że dla mnie lepiej ,że nie jest widoczny , może mam pecha , ale 80% telefonów było w czasie najmniej dla mnie odpowiednim .
Regulaminowy czas na odpowiedź na ,, pytanie do sprzedawcy ,, jest bajecznie długi 😀HURA !!