anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Numery EAN

Brus69
#7 Wielbiciel#
Witam, od 16 sierpnia Allegro wprowadza obowiązkowy parametr EAN dla nowych produktów. Wymaganie numerów EAN, których nikt nie weryfikuje jest totalnym nieporozumieniem. W wielu moich ofertach nie mogę połączyć ofert z katalogiem, ponieważ numer EAN, który do danego produktu dedykuje producent jest przypisywany przez użytkowników do innego produktu. Jak sobie radzicie z takimi sytuacjami i jakie macie plany odnośnie wystawiania i edytowania ofert po 16 sierpnia?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Brus69 Czy zgłaszałeś już błędy w produktach, do których przypisany jest nieprawidłowy kod?

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

megii_ss
#12 Orędownik#

Te wasze zgłaszanie błędów o kant d... rozbić.
Zgłosiłam zmianę do produktu bo osoba kóra pierwsza dodała produkt w nazwie także dodała swój nick - oczywiście odrzucone.
Drugie zgłoszenie, dodałam produkt, po czym wystawiłam kolejną ofertę po przez wystaw podobną, zagapiłam się i nie zmieniłam produktu - przez co wystawiona oferta ma błędnie podpięty produkt - chciałam zmienić nazwę towaru, przedmiotu - oczywiście odrzycone: Produkt posiada regułę nazwy, która składa się z parametrów.

Więcej razy raczej już nie będę nic zgłaszać choć jest tego sporo - ale skoro wy macie gdzieś to ja mam to jeszcze głębiej 😉

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Tej produktyzacji to nikt nie jest w stanie ogarnąć .Jeden wielki bałagan ,za który nikt nie chce odpowiadać i nikt tego nie chce posprzątać.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@megii_ss Podaj mi nazwę produktu, w której pojawia się nick sprzedającego. Wskaż też swoją ofertę, która została błędnie powiązana z produktem.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów