anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

O co chodzi z tą informacją od DPD Nie przekazana do punktu Pickup - Paczka nie spełnia wymogów

PPHUGifciorek
#7 Wielbiciel

Paczka o wymiarach 25x20x15 i pojawia sie w śledzeniu taka informacja

"Nie przekazana do punktu Pickup - Paczka nie spełnia wymogów"

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

GreTrans
#9 Pomysłodawca

Tutaj nie tak prosto. Kupujący to obcokrajowiec, więc też trochę inne standardy...a co gorsza kupował neon "will you marry me". Takich rzeczy nie kupuje się od tak... No i wbił nam zwrot "paczka nie dotarła na czas". To po pierwsze.

Po drugie nie cierpię jak ktoś mi nawija makaron na uszy i zwyczajnie farmazony sprzedaje. Nikt nie wie, jakie gabaryty ma żabka...kompromitacja. Poza tym, co mnie to niby obchodzi? To nie jest mój problem - ani z gabarytami (system alegro puścił przesyłkę), ani tym bardziej z miejscem w żabce. Podpisują umowy z takimi   p i e r d o l n i k a m i , to niech się martwią...Można by bardzo roszczeniowo napisać - płacę to wymagam.

oznacz moderatorów

mix-mce
#14 Krzewiciel

Powiem Ci sytuację, u mnie niedaleko jest żabka, akurat byłem tam jak przywieźli dostawę i jednocześnie podjechał kurier z paczkami. Całe wolne miejsce zawalone kartonami, nie było nawet jak dostać się do kasy. Część paczek kurier nawet nie wynosił z samochodu bo nie było nawet gdzie postawić.

To nie jest do końca tak że żabki robią na złość po prostu czasem jak mają wybierać między miejscem na towar a miejscem na paczki to wybierają towar. Nie wiem czy nie jest tak że jak ma się żabkę to jednocześnie w umowie jest narzucona obsługa paczek, wątpię żeby dało się z tego zrezygnować.

PS: nie zamierzam nikogo bronić, po prostu punkt widzenia zależy od punku siedzenia. Wiedząc jak coś działa od drugiej strony łatwiej jest coś wymyślić.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @GreTrans. Skontaktujemy się w tej sprawie z przewoźnikiem i wrócimy do Ciebie z informacjami w korespondencji mailowej.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów