Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
zgłaszam kolejny raz poważne błędy w działaniu listy reklamacji oraz formularza reklamacyjnego w Sales Center.
Problemy występują od kilku miesięcy i mimo wcześniejszych zgłoszeń nadal nie zostały usunięte.
1) Reklamacja nr 121****/2025 "w toku" dotycząca zakupu nr c0f4ef80-f90e-11ee-b0ee-b9162e6e****
- Nie pojawia się na liście reklamacji w toku ani na liście dyskusji.
- Nie jest widoczna ani bez filtrów, ani z jakimikolwiek ustawionymi filtrami:
- Reklamacja jest natomiast widoczna po wejściu bezpośrednio w link z wiadomości e-mail.
2) Reklamacja nr 79****/2025
- Reklamacja została przeze mnie rozpatrzona, jednak na liście reklamacji nadal widnieje jako „w toku”.
Wskazane błędy powodują, że nie mam możliwości prawidłowego pilnowania terminów oraz obsługi reklamacji, co naraża mnie na konsekwencje niezależne ode mnie. Jest to problem powtarzający się od miesięcy — zgłaszałem go już w zgłoszeniu nr 55176946 z 30 października, ale do dziś nie został rozwiązany.
Proszę o pilną interwencję, weryfikację działania list reklamacji i dyskusji oraz usunięcie błędów, które uniemożliwiają prawidłową obsługę kupujących.
Sprzedawcy są bardzo mocno rozliczani przez Allegro z terminowego rozpatrywania reklamacji, podczas gdy system Allegro od kilku miesięcy działa po prostu bardzo źle.
Czy inni sprzedający również mają takie problemy z widocznością reklamacji?
Dodatkowo w filtrach brakuje możliwości wyszukiwania reklamacji po nicku kupującego, imieniu i nazwisku.
W wiadomościach e-mail dotyczących reklamacji również brakuje podstawowych danych: loginu kupującego, imienia i nazwiska oraz numeru zamówienia - pojawia się jedynie numer reklamacji, który niczego nie wnosi.
Coraz bardziej zastanawiam się, czy ktokolwiek w Allegro realnie testował ten system. W obecnej formie jest on praktycznie bezużyteczny — wszystko wygląda tak, jakby zostało zrobione w sposób maksymalnie utrudniający obsługę reklamacji.
A to oczywiście przekłada się na większą liczbę wypłat z Allegro Protect… czy właśnie o to w tym chodzi?