anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odblokowanie sprzedazy

agniaus90
#1 Nowicjusz#

Moje konto sprzedazowe zostalo zablokowane, a allegro nie chce mi pomoc i odblokowac opcji sprzedazy. Powodem blokady sa niewyjasnione sprawy meza z allegro w zwiazku z jakas sprzedaza na jego koncie. Prosze o pomoc, dlaczego mam ponosic konsekwencje za sprawy zalegle na koncie meza, ktore mnie nie dotycza. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Ziolko39
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@agniaus90 dlatego że z mazem masz wspólnotę majątkową i sankcje nałożone na konto Twojego męża dotyczą również Ciebie . Wątki w podobnym temacie już tu były i niestety dopóki konto męża nie będzie czyste dopóty na Twoim koncie będzie ograniczenie .

oznacz moderatorów

agniaus90
#1 Nowicjusz#

Ja to rozumiem, ale nawet pomimo wspolnoty majatkowej, jest to platforma sprzedazowa i nic mi do tego, co maz sprzedaje na swoim koncie

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@agniaus90 tu jest forum użytkoników i my Ci nie pomożemy @Ziolko39 wywołał moderatorów więc zaczekaj na wypowiedź , jednak z przykrością mówię ,że nie będzie inna niż Działu Bezpieczeństwa jaką otrzymałaś czy moja powyżej .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@agniaus90 przykro mi, ale nie będę mogła pomóc. Kwestie blokady konta można wyjaśniać tylko z Działem bezpieczeństwa. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów