anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odjęcie punktów za nie anulowany produkt i zwrot pieniędzy z powodu braku towaru

Max-Trend
#7 Wielbiciel#

Witam. klient kupił drzwi, ale okazało się że tych drzwi nie ma na stanie w magazynie, a widnieją na allegro. Po aktualizacji oferta była już zakończona. Z kontaktowałam się telefonicznie z klientem, i wytłumaczyłam mu sytuację i zgodził się anulować zamówienie. Od razu zwróciłam pieniądze, a zamówienie nie zostało anulowane przez klienta. Allegro zabrało mi 120 punktów. Nie wiem czy po szybkim zwrocie pieniędzy , klient morze anulować zamówienie. klient nie robił żadnych sprzeciwów, a ja zostałam ukarana przez allegro. I teraz nie wiem czy klient zapomniał anulować czy po zwrocie pieniędzy nie miał możliwości anulowania. Czy w takiej sytuacji można poprosić allegro o zwrot punktów?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

sklep_solpio
#13 Ambasador#

@Max-Trend hmm jeśli zwracasz pieniądze i dajesz adnotacje brak produktu to chyba z automatu nie powinno ci się wliczać do statystyk, przynajmniej u nas tak było. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

jak nie , nie zrealizowana transakcja , punktu lecą  ,sprzedawca nie ma możliwości anulowania w pełnym tego słowa znaczeniu . @Max-Trend było uprosić klienta żeby anulował ze swojej strony , teraz woda po kisielu .

oznacz moderatorów

Max-Trend
#7 Wielbiciel#

Zwróciłam pieniądze szybciej niż klient chciał anulować, chyba dostał pieniądze i pomyślał że już nic nie musi robić.

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Max-Trend czy możesz wskazać numer zamówienia, którego dotyczy sprawa?

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów