Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy wy też obserwujecie coraz więcej zakupów bez smart ? chyba podwyżka spowodowała że nie wszystkim opłaca się go wykupywać ?
Jak kiedyś na 10 zamówień miałem jeden bez smarka lub wszystkie smart to teraz na 10 mam 4 - 5 zamówień bez smarka.
@la_nika "... łatwo odnajduje produkty którymi jestem zainteresowana"
Absolutna zgoda, zawsze taki produkt jest na początku wyszukiwarki jako oferta sponsorowana.
Kto bogatemu zabroni?
Więc spróbuj znaleźć inny podobny przedmiot, być może tańszy wśród ofert zwykłych, nie sponsorowanych.
Podpowiedziałbym ale nie dam zrzutu ekranu bo niewykluczone że wybitni specjaliści Allegro zablokują tą dziwną, okrężną trochę metodę.
Ja np. korzystam podczas zakupów z wyszukiwarki Allegro i łatwo odnajduje produkty którymi jestem zainteresowana i nie zdarzyło mi się jeszcze mieć problemu z zamówieniem lub znalezieniem oferty.
Gratulacje jak też jako właściciel swojego sklepu i znający go od podszewki i wprowadzający zmiany też się w nim poruszam z zawiązanymi oczami 😄
Pewnie że jak znasz jak to działa i co wyłączyć a co zaznaczyć też ogarniam, czego nie mogę powiedzieć o znajomych którzy nie raz przepłacili przez dopasowania i sortowania 😞
problemem jest choćby wasze podstawowe sortowanie ofert- po trafności gdzie produkty z mniejszą sprzedażą i wyższą ceną są niżej niż oferty lepsze pod każdym względem. Powinniście zmienić na sortowanie: losowe.
Oferty gorsze pod względem ilości sprzedanych, jakości sprzedaży i ceny bardzo często są lepiej pozycjonowane i to nawet o kilkanaście miejsc.
Już nie wspominając o katalogu- gdzie tytuł oferty wskazuje na coś zupełnie innego. Zmieniacie parametry, nazwę marki, model, tytuł aukcji. Klienci nie są w stanie wyszukać rzeczy które ich interesują.
@la_nika czy mogłabyś mi wyjaśnić ten kolorystyczny chlew (chlew = bałagan = burdel (nie agencja towarzyska))
w:
w sytuacji kiedy wybrałem TYLKO kolor biały?
Chyba, że wszystkie są białe a ja powinienem iść do okulisty.
@kostas11 sprawdzanie z wczoraj, szukałem konkretnego produktu. Cena bez Smarta : 31 + 9 wysyła. Cena za smarkiem 45. Odpowiedz sobie.
@pinsplash ja nie mam produktów pod smart, i osobno tańszych bez smart 🙂 nic też nie zmieniałem więc to nie to 🙂
pół roku temu 10-20% było bez smart. Teraz to 40-50.
pół roku temu 10-20% było bez smart. Teraz to 40-50.
potwierdzam
u mnie coraz więcej zakupów bez smarta
do tego coraz więcej dziwnych kupujących robiących zakupy dla zabawy
Ludzie nie będą korzystać z usług śmieciowej jakości,ja już nie kupię smarta. Standard u wielu sprzedających to 1 opcja wysyłki In Post i najczęściej paczkomaty.Oni w tym In Post zatrudniają debili.Jak można wieźć paczkę do paczkomatu 2 dni i jeszcze dzień tą paczkę z paczkomatu odbierać..... Jak zamawiam kurierem z Hiszpanii lub Holandii to paczka jest w 4 dni,a bywało,że w 3 dni,a jest jeszcze odprawa celna.A In Post to totalni debile,mają takie problemy z logistyką,jak by to 5 latek ogarniał,choć często 5 latek by taką logistykę mądrzej ogarnął. In Post to dno i wodorosty,nigy w życiu nie skorzystam z usług tych śmieciarzy.
@kostas11 wprowadziliśmy w końcówce stycznia niektóre produkty podwójnie:
- normalny narzut + dostawa bez smarta;
- narzut + doliczenie za przesyłki smart z "darmową" wysyłka smart.
Na ostatnie 20 szt. sprzedanych takich "podwójnych" ofert, rozkład dokładnie pół na pół. 10 Kupujących wybrało niższą cenę i płatną dostawę, 10 dostawę smart z wyższą ceną.
U nas też - po trosze to kwestia drobnego asortymentu, nie mniej w zeszłym roku miesięczne doładowanie Inpost 3-4 tys. Obecnie 10 tys