Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie
Może jestem głupi ale sam już nie wiem, wszystkie oferty/aukcje mam ustawione do wyczerpania zapasów a następnie wznowienie z początkową liczbą produktów.
Wszystko działało a teraz się wysypało i mimo że szt. produktu jeszcze są to aukcje się same zamykają.
@Rad-Stol najprawdopodobniej w tych aukcjach, które Ci się nie wznawiają brakuje jakichś wymaganych przez Allegro parametrów, typu EAN, kod producenta, stan, albo coś innego. Na 99% tu leży rozwiązanie Twojego problemu. Spróbuj wejść w jakąś z takich aukcji i ręcznie ją wznowić. Wówczas powinien Ci wyskoczyć komunikat czego brakuje.
www_otosek_pl nic z tych rzeczy wszystkie parametry uzupełnione u innych klientów wszystko gra
Myślę że tylko kontakt z Allegro.
@_HolaOla_ mam prośbę zerknij na temat bo coś się dziwnego dzieje, w zeszlym tyg zamykające się oferty niewyprzedane ani bez terminu zakonczenia. Dziś powtarzajacy sie problem znikajacych aukcji w moich ofertach (czyszczę ciasteczka wchodzę z różnych użądzeń i przeglądarek) pojawiają się i znikają czasem mam 6 stron ofert zaraz 2 pozniej 3 albo 4 pozniej znow 6 stron. Czy są prowadzone jakieś działania naprawcze lub prace serwerowe które mają na to wpływ? Obawiam się że wszystkie zmiany które wprowadzę znów się nie zapiszą, a tych zmian jest trochę
https://allegro.pl/oferta/stol-rozkladany-bialy-100x100-3x50-250-cm-9683790213 - stół który nie wznowił się po zakończeniu, stół ten też nie został wyprzedany przed zakończeniem. Wznowienie było wykonane przez wystaw podobne (akcja bodajże z piątku)
Jeżeli chodzi o znikające oferty w dniu wczorajszym dziś nie zauważyłem błędów ale były to w większości stoły zawierające w tytule loft lub skandynawskim
wykrakałem 😞 właśnie zacząłem edytować oferty a tu siup nie widzę ani ofert ani komentarzy jedynie zamówienia. @_HolaOla_ błagam ogarnij tych ludzi
@_HolaOla_ wiem że nie moja ani twoja wina ale to co się ostatnio dzieje to patologia inaczej się tego nie da nazwać 😕 zaproponuj może chociaż w ramach przeprosin dla sprzedawcow jakis dzien 0%prowizji czy coś bo jak tak dalej pojdzie to wszyscy się przerzuca na konkurencje
@Rad-Stol Jest mi bardzo miło, że tak mocno wierzysz we mnie i moje możliwości, ale takie decyzje nie należą do mnie. Natomiast problemy z ocenami trwały dosłownie chwilę i aktualnie oceny oraz komentarze są już poprawnie wyświetlane.
@_HolaOla_ jeżeli chodzi o opinie i komentarze to się zgadza już działają i dziękuję za szybką odpowiedz, jednakże w sprzedaży to akurat najmniejszy problem z tych z ostatnich dni 😉 czekam na dalsze wieści
@Rad-Stol Tak jak obiecałam, wracam do Ciebie z informacjami. Sprawdziliśmy dokładnie Twoje zgłoszenie i nie odnotowaliśmy nieprawidłowości jeśli chodzi o wznawianie. Jest jedna oferta, która została zatrzymana i 1 września powinna się wznownić (7231581717). Tak się jednak nie stało, ponieważ w tym dniu na Twoje konto została nałożona blokada sprzedaży.
@_HolaOla_ blokada sprzedaży? ani nie miałem w tym dniu problemów z działaniami na A i sprzedaż też szła. Ale ok będę to dogłębnie nadzorował i informował na bieżąco
Mam podobny problem, oferty wznawiają się i kończą, otrzymuje kilkaset maili na dobę, co się dzieje?
@rofinstefanowicz Widocznie coś się sypie, bo nie jesteś pierwszą osobą z takimi problemami, gdzie coś, co powinno się zakończyć wisi nadal (i vice versa).
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/znikn%C4%99%C5%82y-oferty/td-p/9...
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/smart-dla-sprzedawców/jedna-przysługująca-przesyłka-zamiast-dwóch/...
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/gdy-oferta-si%C4%99-wyprzeda-nie...
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@rofinstefanowicz Podaj mi proszę kilka przykładowych ofert, sprawdzimy to i wrócę do Ciebie z informacją.
jest problem z uzupełnianiem, po edycji i uzupełnieniu kodu EAN, po ponownym wznowieniu nie ma tych wpisów