Cześć, Podczas tworzenia ofert wielowariantowych możemy wybrać tylko 2 parametry ktore bede pokazywac warianty, jak np. wzór, kolor, rozmiar, średnica, pojemość wszystko zależy od ofert. Widziałem u jednego sprzedawcy trzy parametry, przy parametrach była wyświetlana jeszcze miniaturka ale nie aukcji a produktu.. calosc wyglada dosc atrakcyjnie, da sie to jakos wlaczyc, czy trzeba miec jaki dodatkowy abonament wykupiony aby opcja byla dostepna? Pozdrawiam
@ekoclaud Proszę, wskaż, która dokładnie kategoria Cię interesuje. Podejrzewam, że obowiązują w niej wielowarianty produktowe, a więc tworzone na podstawie katalogu produktów, stąd różnice w wyświetlanych parametrach wariantujących.
medycyna alternatywna/grzyb herbaciany
@ekoclaud Dziękuję, we wskazanych kategoriach widzę, że nie obowiązują jeszcze w pełni warianty produktowe. Czy możesz wskazać mi przykład oferty, w której widzisz trzy parametry do wyboru?
@ekoclaud Dziękuję! I mamy jasność. We wskazanej ofercie występują warianty produktowe, o których wspomniałam wyżej. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz, ze wskazaniem ofert, które mają zostać połączone oraz parametry, po których mają być wariantowane.
dziękuje tylko żebym sobie nie zaszkodziła bo co próbuje udoskonalić to później żaluje, bo albo zostanie zmieniona nazwa, albo parametry...