anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferta wielowariantowa

ekoclaud
#8 Zapaleniec#

Cześć,   Podczas tworzenia ofert wielowariantowych możemy wybrać tylko 2 parametry ktore bede pokazywac warianty, jak np. wzór, kolor, rozmiar, średnica, pojemość wszystko zależy od ofert. Widziałem u jednego sprzedawcy trzy parametry, przy parametrach była wyświetlana jeszcze  miniaturka ale nie aukcji a produktu.. calosc wyglada dosc atrakcyjnie, da sie to jakos wlaczyc, czy trzeba miec jaki dodatkowy abonament wykupiony aby opcja byla dostepna? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ekoclaud Proszę, wskaż, która dokładnie kategoria Cię interesuje. Podejrzewam, że obowiązują w niej wielowarianty produktowe, a więc tworzone na podstawie katalogu produktów, stąd różnice w wyświetlanych parametrach wariantujących. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ekoclaud
#8 Zapaleniec#

medycyna alternatywna/grzyb herbaciany

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ekoclaud Dziękuję, we wskazanych kategoriach widzę, że nie obowiązują jeszcze w pełni warianty produktowe. Czy możesz wskazać mi przykład oferty, w której widzisz trzy parametry do wyboru? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ekoclaud
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@ekoclaud Dziękuję! I mamy jasność. We wskazanej ofercie występują warianty produktowe, o których wspomniałam wyżej. Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz, ze wskazaniem ofert, które mają zostać połączone oraz parametry, po których mają być wariantowane. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ekoclaud
#8 Zapaleniec#

dziękuje tylko żebym sobie nie zaszkodziła bo co próbuje udoskonalić to później żaluje, bo albo zostanie zmieniona nazwa, albo parametry...

oznacz moderatorów