Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Korzystając z wolnego dnia zabrałam się za wznawianie zakończonych aukcji ( a nazbierało się ich trochę ) i co kilka aukcji włącza się mi coś takiego jak na zrzucie.
Nigdy nie brałam udziału w żadnych imprezach ( aukcjach ) charytatywnych więc wkurza mnie to na maxa. Muszę rozpoczęte wystawianie zamknąć i rozpocząć na nowo. I tak co 5 - 6 wystawianych aukcji.
@cztery_bez_atu Należy to po prostu zignorować, chyba nie ma potrzeby zamykać wystawiania i zaczynać od nowa
Nie chciała bym aby przy obecnym obciążeniu opłatami jeszcze dokładać do aukcji charytatywnych a boję się że tak się stanie i stąd moje działanie. Myślę że ktoś to celowo zaplanował własnie po to, licząc że niektórzy to zignorują. A znając życie wiem że nic się nie dzieje bez przyczyny. Jeżeli jest przyczyna więc na pewno będzie i skutek, więc wolę dmuchać na zimne.
Nic Ci się nie wystawi charytatywnie, bo aukcje na WOŚP zakończyły się 10 lutego.
Wygląda na jakiegoś kolejnego "babola" stworzonego przez Allegro.
Trzeba zapytać moderacji
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@cztery_bez_atu Przyczyną jest zwyczajny bałagan na Allegro. @AGLOPRIMA2 słusznie napisała, że aukcje WOŚP już się zakończyły, więc nic Ci nie grozi 😎
@cztery_bez_atu dzięki za sygnał. Komunikat nie powinien być już widoczny.