anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy można z tym cokolwiek zrobić?

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Korzystając z wolnego dnia zabrałam się za wznawianie zakończonych aukcji ( a nazbierało się ich trochę ) i co kilka aukcji włącza się mi coś takiego jak na zrzucie.

Zrzuty 2025-02-20-13-30.jpg

Nigdy nie brałam udziału w żadnych imprezach ( aukcjach ) charytatywnych więc wkurza mnie to na maxa. Muszę rozpoczęte wystawianie zamknąć i rozpocząć na nowo. I tak co 5 - 6 wystawianych aukcji.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@cztery_bez_atu Należy to po prostu zignorować, chyba nie ma potrzeby zamykać wystawiania i zaczynać od nowa

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#14 Krzewiciel#

Nie chciała bym aby przy obecnym obciążeniu opłatami jeszcze dokładać do aukcji charytatywnych a boję się że tak się stanie i stąd moje działanie.  Myślę że ktoś to celowo zaplanował własnie po to, licząc że niektórzy to zignorują. A znając życie wiem że nic się nie dzieje bez przyczyny. Jeżeli jest przyczyna więc na pewno będzie i skutek, więc wolę dmuchać na zimne.

oznacz moderatorów

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel#

Nic Ci się nie wystawi charytatywnie, bo aukcje na WOŚP zakończyły się 10 lutego.

Wygląda na jakiegoś kolejnego "babola" stworzonego przez Allegro.

Trzeba zapytać moderacji

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@cztery_bez_atu Przyczyną jest zwyczajny bałagan na Allegro. @AGLOPRIMA2 słusznie napisała, że aukcje WOŚP już się zakończyły, więc nic Ci nie grozi 😎

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@cztery_bez_atu dzięki za sygnał. Komunikat nie powinien być już widoczny. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów