anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Oferta wyróżniona niewidzialna w allegro prosze o rekompensatę

-PRORIDE-
#12 Orędownik

Proszę o przyznanie rekompensaty gdyż wyróżniłem ofertę, a ona nie jest widoczna na allegro jako oferta wyróżniona. Od trzech dni sprawdzam allegro i nie ma jej w aukcjach promowanych. Sprawdzałem na kilku przeglądarkach i w telefonie. BRAK oferty. Po co płacę za promowanie skoro jej nie widać. Proszę o zwrot kosztu promowania za te kilka dni.

oznacz moderatorów
30 ODPOWIEDZI 30

sl-aw-ek
#18 Luminarz

Tak tylko sobie piszę aby śledzić wątek

Tak tylko od siebie nadmienię, że teraz nie wyświetlają się promowane oferty tylko promowane produkty ^^ 

oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik

Ale jak pod moim eanem jest tylko moja 1 oferta to powinna być aukcja widoczna. Rozumiem jak pod jednym eanem jest 50 ofert to wybiorą wg trafności. 

oznacz moderatorów

sl-aw-ek
#18 Luminarz

@-PRORIDE- ja widzę ofertę promowaną ... i dodatkowo widzę, że są dwie oferty tego produktu 😉 

oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik

Widzisz w moich aukcjach czy na głównej liście kategorii ramek ?

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Plewnie o ten chodzi 17564865613

Client44052296_0-1753091794005.png

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@-PRORIDE- Aukcja promowana wyświetla się jako promowana tylko na listingu Twoich towarów. Na głównym Allegro nie ma żadnego wyróżnienia o promowaniu.

ja_Nitka
#13 Ambasador

@-PRORIDE- w wyszukiwarce też jest widoczna ta oferta promowana, przynajmniej u mnie 😉
jest na pierwszym miejscu

Clipboard_07-21-2025_01.jpg

oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik

Źle robisz nie wpisuj frazy ramka antywibracyjna tylko oferta powinna być widoczna w kategorii ramki https://allegro.pl/kategoria/wyposazenie-i-akcesoria-samochodowe-ramki-do-tablic-rejestracyjnych-253... Jest jakieś 90 ofert wyróżnionych a mnie w nich nie ma mimo opłaty wyróżnienie 19,99zł.

oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz

@-PRORIDE- Potwierdzam - nie ma wśród aukcji promowanych na głównym listingu ramek.

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@-PRORIDE- ponieważ to Ty zgłaszasz nieprawidłowość, proszę potwierdź numer oferty, żebym mógł skonsultować sprawę.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

@-PRORIDE- masz rację, nie widać oferty w kategorii w automatycznym wyszukiwaniu 'po trafności'

pojawia się gdy zmienisz sposób sortowania na inny, np. co cenie, pojawia się wtedy też więcej ofert promowanych, czyli nie tylko twoją ofertę Allegro ukrywa ...

@gdvorek czy takie praktyki to standard na Allegro? czy w wyszukiwaniu po trafności pokazujecie tylko ograniczoną liczbę ofert promowanych?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ja_Nitka Twoje pytanie budzi moje wątpliwości jeśli chodzi o jego powagę. Nie mamy takich praktyk żeby ukrywać oferty.

Natomiast zachęcam do śledzenia tego wątku, ponieważ konsultuję temat i wrócę tu z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

ja_Nitka
#13 Ambasador

no i proszę @gdvorek jednak macie takie praktyki, żeby ukrywać oferty... bo nadal wskazana tu oferta NIE JEST widoczna w wyszukiwaniu po trafności na stronie kategorii (choć wy twierdzicie, że jest), czyli nie jest to chwilowy błąd systemu lecz zamierzone działanie z waszej strony, bo wy ustalacie kryteria wyszukiwania po traffności!

wskazana tu oferta promowana jest reprezentantem swojego produktu i nie jest widoczna nad ofertami, które nie są promowane w tej kategorii https://allegro.pl/kategoria/wyposazenie-i-akcesoria-samochodowe-ramki-do-tablic-rejestracyjnych-253...

W którym miejscu WY widzicie tę ofertę (ten produkt), w tym linku, w wyszukiwaniu po trafności?

Twoja odpowiedź "Promowanie nie daje gwarancji, że oferta znajdzie sie np. na pierwszej stronie." nie dotyczy tematu, bo nikt nie ma pretensji, że nie ma jej na pierwszej stronie. Tej oferty (produktu) nie ma tam w ogóle przed zwykłymi ofertami, mimo że powinna tam być.

oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik

To jest państwo w państwie. Ciekawe dlaczego innych oferty promowane są widoczne w tym dziale ?!

oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik

Faktycznie jak wyszukamy po cenie najtańszej lub najdroższej to oferta jest widoczna.
Trafność ukrywa oferty wyróżnione 😲  To już jest przekręt totalny. Na to bym nie wpadł, a jednak to się dzieje. Czyli manipulacja wyróżnionymi ofertami. Ciekawe ile jest takich osób jak ja setki tysiące ? Kasa idzie na wyróżnienia, a trafność ich nie widzi. Było już mnóstwo tematów na forum że spada sprzedaż ale czego się dziwić skoro oferty promowane są ukrywane przez trafność 😩

Absurd roku 2025 na Allegro.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@-PRORIDE- podaj proszę nr oferty.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik

Mam tylko jedną ofertę wyróżnioną przecież widzicie która to jest.
Na laptopie w innym miejscu z drugiej strony miasta na kilku przeglądarkach dalej oferta nie jest w ofertach wyróżnionych. Za co ja płacę ? 😵 Wyróżnienia to pic na wodę przekręt totalny. 😵

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@-PRORIDE- jeśli zgłaszasz problem to prosimy o wskazanie wszystkich niezbędnych informacji potrzebnych do weryfikacji. To również przyśpieszy weryfikację Twojej sprawy.

Jeśli zdecydujesz się podać nr oferty to wtedy ja będę mógł Tobie pomóc i zweryfikować temat.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

-PRORIDE-
#12 Orędownik

17564865613

oznacz moderatorów