anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

OPÓŹNIENIE WYSYŁKI A STATUS PACZKI

KRAINADOBREGOSNU
#8 Zapaleniec#

Klient poprosił o wysyłkę paczki w czwartek, aby dostawa była w piątek. Deklarowany czas wysyłki mamy ustawiony na 2 dni, czyli do jutra (wtorek) mamy czas na wysłanie paczki. Czy jeżeli zmienilibyśmy status paczki z W REALIZACJI na WYSŁANE, a w rzeczywistości nie wysłalibyśmy paczki, to będzie widnieć informacja OPÓŹNIONA WYSYŁKA? Zależy Nam również, aby uniknąć odjęcia punktów w jakości sprzedaży oraz aby klient odebrał paczkę

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@KRAINADOBREGOSNU W takim wypadku możemy wykluczyć zamówienie ze statystyk. Potrzebujemy jedynie zrzutu ekranu z widoczną wiadomością od klienta, gdzie widać prośbę o późniejszą wysyłkę. Przydatny będzie również numer zamówienia. 😉

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

KRAINADOBREGOSNU
#8 Zapaleniec#

Ok, super. Gdzie przesłać zrzut zamówienia?

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

To co tam sobie w statusie zaznaczysz nie ma znaczenia...

Może czegoś nie wiem. Ale według moich informacji, a ze 3x to robiłam to owszem możesz zgłosić to do wykluczenia jednak dopiero po upłynięciu terminu wysyłki. Czyli w najlepszym wypadku masz dobę z obniżonymi statystykami, w gorszym ze 3 dni (szybciej jest przez forum). Chyba, że coś się ostatnio zmieniło. Bo mnie ze 2 miechy temu dziewczyny odmówiły przyjęcia takiego zgłoszenia właśnie do czasu upłynięcia terminu.

jesteś pewna, że może to już teraz zgłosić?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@AnnaG-Antyki Masz rację, nie doprecyzowałam tego. @KRAINADOBREGOSNU Będziemy mogli wykluczyć zamówienie, dopiero gdy czas na jego nadanie minie. Zrzut ekranu z zamówieniem możesz dodać tutaj, tylko proszę, wklej numer zamówienia. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów