Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Spotkała mnie dzisiaj dziwna sytuacja. E-maila z informacją o dyspozycji wypłaty dostałem, w finansach allegro jest to potwierdzone, a kasa na konto nie weszła. Dostałem przelewy z wielu kont allegro ale tego jednego nie dostałem o co chodzi? Czy ktoś miał już taką sytuację? Chodzi o ponad tysiąc złotych z pobrania.
@wielobranzowy101 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł zweryfikować tę kwestię i w razie potrzeby przesłać Ci potwierdzenie przelewu.
Jestem bardzo zawiedziony ponieważ do teraz wpłata nie pokazała się na moim koncie.
Wpłata dotyczy konta wielobranzowy50 7c6ba40f-5cdc-4e5f-b63b-619a8fb67e84
@wielobranzowy101 Czy napisałeś do nas przez formularz tak, jak napisałam wyżej? Na forum nie mam możliwości zajęcia się tego typu kwestią.
Oczywiście, że napisałem. W odpowiedzi dostałem głupie według mnie tłumaczenie, że korzystacie z wielu platform do płatności itp. Pierwszy raz spotykam się z tym, żeby zlecony przelew nie mógł dotrzeć w ciągu 48 godzin (roboczych) - bo od czwartku do dzisiaj (poniedziałku) mineło już zdecydowanie więcej.
Raczej wierzyłem Wam ale teraz zajmę się sprawdzaniem wszystkich wypłat za przesyłki pobraniowe, bo widzę tu jakiś przekręt - czy to ze strony allegro, czy ze strony jakiegoś Waszego pracownika.
Jednocześnie uczulam wszystkich sprzedających na to, że takie dziwne rzeczy tu się dzieją.