anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przelew od Allegro zaginął po drodze

wielobranzowy101
#7 Wielbiciel#

Witam.
Spotkała mnie dzisiaj dziwna sytuacja. E-maila z informacją o dyspozycji wypłaty dostałem, w finansach allegro jest to potwierdzone, a kasa na konto nie weszła. Dostałem przelewy z wielu kont allegro ale tego jednego nie dostałem o co chodzi? Czy ktoś miał już taką sytuację? Chodzi o ponad tysiąc złotych z pobrania.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@wielobranzowy101 Proszę, napisz do nas w tej sprawie przez formularz. Doradca będzie mógł zweryfikować tę kwestię i w razie potrzeby przesłać Ci potwierdzenie przelewu. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

wielobranzowy101
#7 Wielbiciel#

Jestem bardzo zawiedziony ponieważ do teraz wpłata nie pokazała się na moim koncie.
Wpłata dotyczy konta wielobranzowy50 7c6ba40f-5cdc-4e5f-b63b-619a8fb67e84

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@wielobranzowy101 Czy napisałeś do nas przez formularz tak, jak napisałam wyżej? Na forum nie mam możliwości zajęcia się tego typu kwestią. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

wielobranzowy101
#7 Wielbiciel#

Oczywiście, że napisałem. W odpowiedzi dostałem głupie według mnie tłumaczenie, że korzystacie z wielu platform do płatności itp. Pierwszy raz spotykam się z tym, żeby zlecony przelew nie mógł dotrzeć w ciągu 48 godzin (roboczych) - bo od czwartku do dzisiaj (poniedziałku) mineło już zdecydowanie więcej. 
Raczej wierzyłem Wam ale teraz zajmę się sprawdzaniem wszystkich wypłat za przesyłki pobraniowe, bo widzę tu jakiś przekręt - czy to ze strony allegro, czy ze strony jakiegoś Waszego pracownika.
Jednocześnie uczulam wszystkich sprzedających na to, że takie dziwne rzeczy tu się dzieją.

oznacz moderatorów