Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Kupujący wystawił mi negatywną opinię, zgodność z opisem oraz obsługa kupującego na pięć gwiazdek, a w treści "nie bardzo skuteczny", co odnosi się do zakupionego produktu. Napisałam do tej osoby z prośbą o zmianę lub usunięcie opinii, przeniesienie jej do oceny produktu jednak cisza. Stracę super sprzedawcę, spadnie mi sprzedaż, bo ktoś nie wie co, gdzie się ocenia. Co z tym zrobić?
@Animalspack_wro SS pewnie stracisz , odzyskasz za miesiąc , jako sprzedawca odpowiadasz za towar , a klient ma prawo go ocenić . Bardzo Ci zależy gadaj z klientem , zaproponuj rabat czy co tam uważasz , albo ściśnij zęby i weź na klatę .
Znaczy się sprzedający ma zaproponować łapówkę? 😮
@Client:104371448 łapówkę , trudno to tak nazwać , może lepiej REKOMPENSATĘ . Klient nie jest zadowolony z zakupu i jeśli autorowi wątku zależy powinien podjąć próbę negocjacji , albo jak pisałem wcześniej przyjąc na klatę i pomyśleć co zrobić , aby sytuacja się nie powtórzyła .
@mdrogeria: to dla mnie jest "łapówka". Pomimo propozycji sprzedających NIGDY nie korzystam z tej formy rekompesaty. Źle bym się czuł po prostu [tutaj glownie chodzi o usuniecie negatywa za brak zwrotu pieniedzy w terminie].
@Client:104371448 Rekompensata za zwrot pieniędzy po terminie to nie jest łapówka. To normalna procedura, miedzy innymi tak przebiega naliczanie odsetek.
Musiałbyś wszystkie firmy które naliczają odsetki oskarżyć o łapówkarstwo.
Produktem jest spray, który odstrasza psa przed obgryzaniem/ znaczeniem przedmiotów. Jeśli produkt działa słabiej na wybranego zwierzaka, niestety nie mam na to wpływu. Jeśli klient jest zadowolony z mojej obsługi, jednak nie odpowiada mu działanie produktu to dlaczego sam sprzedawca ma dostać opinię negatywną, a produkt ma pozostać bez komentarza? Po to po zakupie klient ma opcję oceń przedmiot oraz oceń sprzedawcę, żeby rozdzielić jego opinie.
Śmieszny kupujący.
No niestety. Takie są realia. Dlatego nie zawsze warto sprzedawac na Allegro.
Sprzedający nie odpowiada za to co sprzedaje? kupujący może mieć takie odczucia co do tego towaru, sprzedajacy opisuje towar >czyta> odpowiada mu i kupuję> nie sprawdza się i co >ma pisać do producenta?🤔
@Animalspack_wro Proszę Cię o kontakt w tej sprawie przez formularz.
Zgodnie z prawdą wystawił🤔, z swoim zadowoleniem/ tu braku, pozostają negocjacje.
@Animalspack_wro Nie ulega wątpliwości, że produkt powinien być oceniony w osobnej kategorii (ocena produktu), ale wg mnie powinnaś zmienić opis, dodając informację o tym, że produkt może działać słabiej na niektóre psy (wspomniany kupujący miał w tym przypadku prawo urwać gwiazdki za zgodność z opisem, ale tego nie uczynił). Jakby nie patrzeć, opis:
"Zapach preparatu skutecznie zniechęca psy do pozostawiania odchodów i oznaczania terytorium, a także niszczenia przedmiotów."
sugeruje wysoką skuteczność działania produktu. Niektórzy ludzie (głównie skrajni teoretycy) mogą interpretować wysoką skuteczność jako 100% skuteczności, także wg mnie powinnaś dodać informację o tym, że produkt może działać słabiej na niektóre psy 😉