Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czemu zostala na mnie nalozona prowizja 140 zl jesli kupujacy anulowali zamowienie i nic nie sprzedalem i teraz wydzwania do mnie windykacja o splacenie dlugu
Pewnie nie pisałeś o zwrot.
@betterforyou W takim wypadku powinieneś złożyć wniosek o zwrot prowizji. Czy masz jakieś potwierdzenie na rezygnację kupującego z zakupu? Prosiłabym Cię również o numer zamówienia, do którego naliczono wspomnianą prowizję.
odwolalem sie o zwrot prowizji ale go nie otrzymalem
@betterforyou bo zwrot opłaty nie jest zwracany zawsze, reguluje to regulamin 🙂
Czyli co mam zrobić
@betterforyou nic, zapłacić 🙂
@betterforyou Wskaż proszę numer zamówienia, o które chodzi.
W sensie nie miałem produktu na stanie i zwróciłem z tego co pamietam 3 klientom pieniądze a prowizje i tak mi wzięło
No to "pozamiatane".
Ja jak mam np. dyskusję z kupującym i tam on napisze, że rezygnuje z zakupu i prosi o zwrot pieniędzy- to co Allegro robi?:
- uważa, że jest to odstąpienie od zawartej umowy i nakazuje zwrot środków kupującemu
- następnie odmawia zwrotu prowizji sprzedającemu, gdyż kupujący nie zgłosił przez formularz Allegro odstąpienia od umowy i zgłoszenie nie spełnia wymagań
- lub przychodzi info o odmowie, gdyż kupujący nie potwierdził zaistniałej sytuacji - a kupujący ma to głęboko w 4-ech literach, otrzymał zwrot kasy i nic go to więcej nie obchodzi
Kto tutaj jest normalny?
13578362728 ale ta oferta juz nie istnieje