Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dostałem takiego maila od allegro, ale za bardzo nie wiem o co chodzi.
14842519556
14842519367
To numery tych dwóch ofert.
Mógł bym się dowiedzieć o co chodzi ?
@VayaMedical Doprecyzuję to z zespołem odpowiedzialnym za ten obszar i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Czekam z niecierpliwością
Na pierwszym planie jest stopa, a oferowany produkt jest mało widoczny.
@VayaMedical Najmocniej Cię przepraszam za tak długo czas oczekiwania na odpowiedź!
Zgodnie z zasadami opisu, w ofercie nie mogą znaleźć się treści, które nie są związane z opisywanym przedmiotem. Dane kontaktowe, opis sprzedającego, adresy sklepów, powinny znajdować się w zakładce "o sprzedającym". Informacje o warunkach gwarancji powinny znajdować się w zakładce "gwarancja". Zapisy o warunkach reklamacji w zakładce "reklamacja" a zapisy dotyczące dostawy w zakładce "dostawa".
Tutaj głównie chodzi o ten fragment "
Wszystkie produkty z naszej oferty zostały wyprodukowane z najwyższej jakości materiałów, spełniających wyśrubowane normy dla produktów medycznych
Każdy produkt z naszej oferty posiada certyfikat CE dla wyrobów medycznych
Nasze produkty posiadają przedłużoną żywotność ze względu na zastosowanie najwyższej jakości komponentów"
Nie jest to opis produktu a pozostałych aukcji.
Dodatkowo na zdjęciach nie powinny znajdować się napisy tj, odcisk, grubość itp.
Całe to zdjęcie też nie powinno się znaleźć :
Te informacje zawarte są też na opakowaniu, co jest akceptowalne, ale samo to zdjęcie już nie (napisy).