Jeden z przedmiotów zakupionych o godz. 16.03 nie pojawił się w ogóle w zamówieniach , otrzymałam tylko mail i zapłatę która jest widoczna w zakładce finanse , ale w zakładce zamówienia ostatni zakup mam widoczny z 15.48
@maba_butik1 Zgłosiłam już opisany problem do weryfikacji przez nasz dział techniczny. Wrócę tutaj, jak tylko otrzymam więcej informacji.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
nr transakcji: 95a95aa0-f15a-11f0-a457-e324eb736192.
W panelu sprzedawcy mam cały czas "Płatność rozpoczęta",wpłacono 0,00.
Tymczasem dostałem maila już godzinę temu: "Nowa wpłata od Kupującego" ze statusem "Zakończona".
Również widzę, że w Panelu -> Finanse - środki zostały zaksięgowane.
Co mam z tym zrobić? Wysyłać, nie wysyłać, są te środki na moim koncie, czy nie?
@Drukarkowy_pl w trybie incognito/prywatnym taki sam widok zamówienia? Inna przeglądarka/urządzenie?
Sprawdziłem, to samo.
To ten sam błąd . Teraz zakup pojawiał się w zamówieniach ale jest NIE WYBRANO PŁATNOŚCI mimo , że płatność wpłynęła i otrzymałam maila . Kolejny zakup już jest w porządku
Chodzi o transakcje
| ||
|
@maba_butik1 napisał(a):To ten sam błąd . Teraz zakup pojawiał się w zamówieniach ale jest NIE WYBRANO PŁATNOŚCI mimo , że płatność wpłynęła i otrzymałam maila . Kolejny zakup już jest w porządku
Chodzi o transakcje
Nr płatności
Numer zamówienia
2c7dd4c0-f15a-11f0-a457-e324eb736192
naprawiło się
W transakcji nr
chyba jakas awaria była już jest watek o tej sprawie Sprzedany przedmiot nie pojawił się w zamówieniach - Społeczność Allegro - 1142510
już naprawiło się :)))
Wygląda na to, że był to tylko chwilowy problem. Proszę, dajcie znać, gdyby to się powtórzyło.