Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór,jakie parametry powinny mieć dobre zdjęcia oferty?Zastosowałem się do informacji znalezionych w internecie i samym poradniku Allegro na ten temat i żadne z nich nie daje zadawalającego mnie efektu:zdjęcia podlegają "pikselizacji"po ich powiększeniu.Staram się robić ostre zdjęcia i dobrej jakości,która gwarantuje obejrzenie drobnych elementów przedmiotu;niestety wspomniana "pikselizacja" to uniemożliwia. Przetestowałem różne parametry(w skrócie) :2560 pix na dłuższym boku,rozdzielczość 72 i 300 dpi,500kB ... 6MB,jpg i png. Może tak zadam pytanie:jak uzyskać taką jakość zdjęć w ofercie: https://allegro.pl/oferta/moneta-francja-louis-xiii-40-livres-dit-4-louis-12983909899
Wystawiam na Allegro lokalnie(podobno ma to jakieś znaczenie).Piotr
👎
@28509555 Możesz przesłać zrzut ekranu z widokiem zdjęć w wybranej ofercie, gdy występuje ten problem? Podaj też numer tej oferty.
To ja się podłączę pod temat. Wykonałem zdjęcia obrazu olejnego, które są tak ostre, że widać dosłownie fakturę płótna, ale po wgraniu zdjęć na allegro zdjęcia tracą na jakości, pojawia się pikseloza. Również allegro lokalnie. Podsyłam link do ogłoszenia: