Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam kilka pytań odnośnie tych parametrów obowiązkowych:
- Jeśli dobrze rozumiem to do 6 kwietnia muszę na wszystkich swoich aukcjach wypełnić ten śmieszny kod produktu ale mogę w nim wpisać każdą bzdurę byle coś w nim było tak? I wtedy allegro nie będzie się przypieprzać?
- Mam ponad 200 aukcji w każdą mam edytować z osobna nie da się tego zrobić jakoś masowo? Bo średnio mi się uśmiecha **piiip**yczne klikanie każdej po kolei i wpisywanie kompletnie nie istotnej rzeczy... a jeszcze jak jakąś ofertę pominę to mi potem allegro ją wywali bo nie będzie tego jakże ważnego parametru.
To ja przy okazji dołączę jeszcze jedną sprawę. Starsze książki albo nie posiadają ISBN w ogóle albo posiadają w innym kształcie niż obecnie wydawane. Co w takim przypadku?
ja tez sie zastanawiam jak za to sie zabrac sprzedaje używane rzeczy głownie odzież 1700 aukcji pytałam juz na allegro ale tak dla potwierdzenia ,,Podczas wystawiania i edycji ofert z kategorii, w których Kod producenta, Marka i Model staną się obowiązkowe , będzie możliwość podania dowolnej wartości we wspomnianych parametrach.Czyli jak wpisze ciąg cyfer to bedzie oki .Jak sie ma to tez do tego numeru EAN to tez bedzie obowiazkowy a skad go wziąść? ?
Handluje częściami używanymi do samochodów... Skąd niby mam brać numer EAN każdej części?
Nie musi być w jednakowej formie wystarczy aby było to zorganizowane jak inne "parametry obowiązkowe do uzupełnienia" który już istnieje i pozwala uzupełnić braki w ofertach w określonej kategorii w której wprowadziliście jakiś nowy parametr bez potrzeby klikania "edytuj" do każdej oferty... Więc moje pytanie czy będzie to tak zorganizowane czy w bezsensowny sposób czyli klikanie pojedynczo każdej oferty?
Oraz chce jeszcze potwierdzić to czy jak po 6 kwietnia oferta nie będzie miała tego kodu to zostanie usunięta czy zostanę poinformowany "ta oferta nie ma kodu proszę o jego uzupełnienie"?
Cytowany artykuł nic nie wnosi. Ani na produkcie, ani na stronie producentów nie mogę znaleźć kodu producenta. To co teraz mam zrobić?
Nie wiem czy się nie mylę, ale obowiązkowe parametry będą obowiązkowe gdy:
1. wystawiasz nową akcję
2. edytujesz aukcję
W trwających w których nic nie zmieniasz nie ma potrzeby nic zmieniać.
Czy dobrze rozumuję?
własnie nie wiem czy mam juz zacząć dodawac te numery czy nie bo troche tego jest
Chętnie też bym poznał odpowiedz na to pytanie.
jakoś nie widzę odpowiedzi ze strony Allegro
Bo nie widzą jak odpowiedzieć