Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wnosimy o natychmiastowe przywrócenie poprzedniej działającej wersji https://wysylam.allegro.pl
To co obecnie jest nie nadaje się, do pracy.
Brak definicji standardowych wielkości paczek, wagi , wymiarów, inPost, źle przypisuje wielkość paczek.
Można tylko 20 paczek zaznaczyć do generowania itd.
@mr_oma Proszę działać aby zostało przywrócone https://wysylam.allegro.pl starej wersji.
Popieram
Proszę o natychmiastowe działanie zespołu allegro. Nie możemy nadać listów poleconych allegro. Po nadaniu paczki pocztex kurier 48 nie uzupełnia się numer przesyłki w zamówieniu !!!!
Te prośby to jak grochem o ścianę,
a nowe wysyłam z allegro prowizorka i amatorszczyzna.
Wszystko co było dobrym narzędziem do pracy odstawiane jest do lamusa a nowe wizje twórców nic dobrego nie wnoszą , jedynie zamieszanie ,stratę czasu, nerwów i pieniędzy.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o umożliwienie realizacji zamówień, przez Państwa błąd, o którym pisze tysiące sprzedawców nie został naprawiony.
Nie da się wysłać przesyłki Pocztex48
Przywróćcie stary formularz na czas naprawy tak jak obiecaliście, że będzie działał do czasu naprawienia nowego, trzymajcie się zasad i HONORU - spełniajcie obietnice
Kto teraz za to odpowie, że nie można wysłać przesyłki, przecież nikt nie będzie to wszystkich teraz dzwonił i opowiadał w czym jest problem
popieram
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nie działa nowy formularz, nie da się wygenerować etykiety
trzeba wyłączyć sprzedaż to może się obudzą - tylko wszyscy solidarnie
@lottoys W związku ze zgłoszonym problemem sprawdź proszę jaki kod pocztowy masz podany w książce nadawczej.
@nat_not Kiedy oddacie starą działającą wersję?
petycje, prośby groźby nic nie dadzą - ta banda oszołomów nie potrafi słuchać - szkoda twojego, mojego i waszego czasu
tak od kilku lat - my swoje, oni swoje
Jakoś platformy i obsługi spada ..... a ceny za te usługi tylko pikują w górę.
Popieram !!!! niech wraca poprzednia strona wysyłam.allegro
Zgadza się tylko petycja pozostaje, a końcowy wynik to bez zmian. Allegro nie szanuje sprzedawców niestety. Należy się pogodzić z każdą zmianą, nic na to nie poradzisz, chyba że założysz sobie własną stronę. Tutaj dla allegro jesteś marnym sprzedawcą z którego doi się pieniądze. Pozdrawiam
Popieram!!! To jakiś dramat co teraz jest
Zdecydowanie popieram. Nowa wersja to jakiś żart. Może ktoś mi pomoże, nie mogę nadać żadnej paczki, cały czas informacja "Zmień lub dodaj adres w Książce adresowej Wysyłam z Allegro" Gdzie to zmienić?
Popieram nowa wersja to totalna porażka!!!
I oczekujemy, że allegro wystosuje przeprosiny do klientów, którzy nie otrzymali dzisiaj przesyłek i dotrą z opóźnieniem lub wcale. Oczywiście w przeprosinach ma zostać ujęte, że wina leży tylko po stronie allegro i nieudolności jego pracowników.