Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak ma wysłać wylicytowany dla WOŚP produkt? Klikam zgodnie z przewodnikiem to co trzeba i nic. Zatrzymują się na momencie kliknij AKCJE ma się tam pojawić opcja NADAJ PACZKĘ ALLEGRO IN POST i nie widzę takiego czegoś. Albo robi,ę coś źle, albo ... jak dla mnie to mega trudne jest i zbyt skomplikowane. Pierwszy raz korzystam z takiej wysyłki i lipa.
@Cristobaldo74 Spróbuj pod inną przeglądarką;
zmiana przeglądarki nic nie dała
@Cristobaldo74 Być może nie udostępniłeś opcji dostawy Allegro Paczkomaty InPost tylko Paczkomaty InPost. Jeśli tak jest, musisz nadać przesyłkę bezpośrednio na stronie InPostu - tutaj. W zakładkach Mojego Allegro nie zobaczysz tej możliwości.
Jeśli natomiast udostępniłeś opcję Allegro Paczkomanty InPost, sprawdź czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki. Jeżeli tak, podaj numer zamówienia, którego dotyczy i prześlij zrzut ekranu, na którym problem będzie widoczny.
udostępniłem, przeglądarka zmieniona, czy musze gdzieś w ustawieniach Allegro czy In Post odznaczyć coś? Jakieś powiązanie kont?
@Cristobaldo74 Sprawdź w tej zakładce czy powiązałeś konto Allegro z managerem InPost. Możesz to zrobić, po zalogowaniu do InPostu przez konto Allegro.
Jeśli to nie pomoże, proszę o zrzut i numer zamówienia.
OK zrobiłem to teraz. Dzięki idzie do przodu 😄 ale mogłoby to być łątwiejsze