anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Połączyliśmy Twoje oferty w zestawy ??

zak_pr
#10 Popularyzator#

Pytanie zasadnicze do twórców tego ułatwienia z Allegro  - gdzie wyłączyć  ten automat ?

Pytanie retoryczne - jeżeli nie da się tego wyłączyć to zakładam że Allegro bierze na siebie spory spowodowane autosugestią, że skoro coś jest w rabacie to na pewno zagra razem. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@zak_pr musisz pilnować i se usuwać, a oni zrobią nowe i tak w kółko aż się wkurzysz i napiszesz do UOKiK że ktoś grzebie w Twoich ofertach za które Ty odpowiadasz 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

BikeOutlet_pl
#11 Animator#

dokładnie! gdzie wyłączyć to g..no? algorytm stworzony chyba przez osobę niezbyt zdrową umysłowo

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@BikeOutlet_pl @zak_pr Nie ma możliwości wyłączenia tej opcji. Jeśli nie chcecie, by konkretne oferty były połączone, w zakładce Zestawy ofert możecie usunąć utworzony przez nas zestaw. Nie połączymy już wtedy automatycznie tych ofert. 

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

zak_pr
#10 Popularyzator#

"w zakładce Zestawy ofert możecie usunąć utworzony przez nas zestaw. "

Kto ma zapłacić za stracony czas ?? Będzie jakieś dofinansowanie, rabat od prowizji ? Jakaś tarcza ochronna ? 

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

Proszę przekazać temu, który wpadł na ten poroniony pomysł, żeby zajął się innymi obowiązkami u Was, tam w biurowcu. Powierzchnie płaskie, albo co ...

To koszmar logistyczny. Działanie w bałaganie, wtrącanie sie nam sprzedawcom w kłopoty z rozwydrzonymi przez Allegro Januszami biznesu.

Śruby podpięte do kołpaków od felg na szpilkę i nakrętkę.

Śmiałem się 20 minut, ale zacząłem płakać na myśl, że zrobicie mi bez mojej zgody kilkaset takich numerów. Kup respirator z jajkiem i szczoteczką do zębów. Taki zestaw  ma sens ..

WIEKSZEJ BZDURY NIE WIDZIAŁEM OD 15 LAT.

kojarzenie w pary zupełnie nie pasujących do siebie ofert ! J

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów