Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Może ktoś mi podpowie?
Jak pobrać do pliku oferty wystawione na rynku czeskim?
Przy korzystaniu z narzędzia "POBIERZ PLIK Z OFERTAMI" - pobiera TYLKO z rynku polskiego..
@jolantab rozumiem, że zaznaczasz w filtrach rynek czeski, a pomimo tego pobiera oferty tylko z rynku polskiego?
Także właśnie robię.
Pobrany plik zawiera TYLKO oferty z rynku PL.
@jolantab Spróbuj jeszcze proszę w innej przeglądarce. Jeśli to nie pomoże, wyślij proszę zrzut ekranu, na którym widać, że wybrałaś rynek czeski na adres spolecznosc@allegro.pl- zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną. Wiadomości dodaj również pobrany plik oraz link do bieżącego wątku.
Wysłałam
Na rynku czeskim są 2232 oferty,
Przy korzystaniu z narzędzia - "pobierz plik z twoimi ofertami" wyświetla - 2659 ofert. Dokładnie tyle jest na rynku PL.
I te właśnie oferty z PL są w pliku.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Czy mogę uzyskać jakąś informację zwrotną?
E-mail wysłany wczoraj i ....cisza w temacie.
@jolantab Nasz system zablokował wiadomość od Ciebie. Poprosiłam o udostępnienie jej treści, żebyśmy mogli skierować sprawę do weryfikacji. Proszę Cię o cierpliwość.
Kolejny dzień mija, nadal bez odpowiedzi...
Nie można zgłosić na czacie - nie ma wolnych doradców
zamówienie rozmowy telefonicznej? Za 3 dni..
Email wysłany dwa dni temu - bez odpowiedzi..
Hej, w jaki sposób rozwiązać ten problem?
@jolantab Przepraszam, że czas oczekiwania na odpowiedź się wydłużył. Jak pisałam wcześniej, były problemy z uzyskaniem dostępu do treści Twojej wiadomości.
Ostatecznie udało nam się ustalić, że zgłoszony problem nie jest błędem technicznym. W tej chwili opcja pobrania pliku z ofertami działa tylko dla rynku polskiego.