Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Konkurencja już ma a kiedy planujecie wprowadzić na Allegro czyli odbioru towaru bezpośrednio od Was i dostarczenia do odbiorcy pod wskazany adres. Należy podkreślić, że podjazd kuriera w usłudze D2D nie wiąże się z dodatkowymi opłatami!
@kostas11 napisz proszę dokładniej, na czym ta dostawa polega?
Mając na myśli "odbioru towaru bezpośrednio od Was" masz na myśli Magazyn Allegro z Fulfillmentu?
@la_nika od sprzedawcy czyli odbiór darmowy paczek Pocztex 🙂 skopiowałem maila którego dostałem 🙂
@kostas11 nie mam na razie żadnych informacji na ten temat. Czy w tej wiadomości jaką dostałeś, jest podana jakaś strona, którą możesz mi podesłać? Podpytam, ale na pewno gdy będziemy wprowadzać nową metodę, damy znać. Chciałabym lepiej zrozumieć, o co chodzi, bo brzmi to jak darmowa dostawa kurierem.
@la_nika w skrócie, kiedy dodacie możliwość darmowego odbioru paczek Pocztex zamawianie podjazdu kuriera po paczki ? konkurencja dziś to dodała więc kwestia dogadania się allegro z Pocztą 🙂
@kostas11 jak masz umowę z pocztą, to po przesyłki, również te allegro można zrobić stały podjazd. Miesięcznie kosztuje mnie to ok. 20zł, więc tragedii nie ma.
@kostas11 kiedyś faktycznie było bardzo drogo i nie opłacało się fatygować kuriera, sam woziłem na pocztę, ale od jakiegoś roku mam odbiory i jestem zadowolony.
@kostas11 oki, gdy dogadamy się z Pocztą to damy znać, teraz nie jestem w stanie odpowiedzieć, czy i kiedy zostanie to wprowadzone.