Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Strona do płatności za usługi Allegro 2 razy skasowała opłatę i teraz mam nadpłatę.
@krw1618 jaką nadpłatę?
Możesz wystąpić o zwrot nadpłaty; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/rachunek-biezace-saldo-i-wplata/czy-moge-odzyskac-nadplac...
Allegro potrąci Ci z tego 5%.
@krw1618 widzę, że rzeczywiście masz niewielką kwotę nadpłaty około 12 zł - możesz oczywiście wystąpić o jej zwrot, ale możesz też zostawić ją w Allegro na poczet przyszłych ewentualnych opłat. Nie zaginie.
Nie jest przypadkiem tak, że z nadpłat zostaje się jakiś % dla Allegro, jeśli wystąpi się o ich zwrot?
@Adekpol standardowo pobieramy 5%, natomiast w pewnych sytuacjach, gdy jest to wynik ewidentnej pomyłki, odstępujemy od niej.
Nadpłata jest spowodowana nie moją wolą, aby tak się stało, tylko z powodu błędu jaki wystąpił na stronie, różnica czasu między uregulowaniem należności dla Allegro, czyli likwidacją stanu ujemnego, a spowodowaniem nadpłaty jest mniejsza od 1 minuty.
Ponadto strona Allegro nie zażądała kodu 3D-secure od wystawcy karty. Gdziekolwiek płacę na jakiejkolwiek stronie www, przekierowuje do strony banku i wymusza 3D-Secure z banku. Tak więc uważam, że zwrot prowizji (nadpłaty) nalezy mi się od Allegro, bez żadnych formalności i działań z mojej strony z wyjątkiem zgłoszenia.
Pewnie masz kartę zapisaną na Allegro, dlatego tak się dzieje. Nigdy nie zapisuj danych karty, pomimo różnych zachęt.
Kliknąłem, że to jest rozwiązanie, ale to jest rozwiązanie przyszłych problemów, a nie bieżącego