anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podwyżki cen Baselinker

Beddo
#7 Wielbiciel#

Zwracamy się do Państwa w związku z problemem, jaki napotkaliśmy we współpracy z firmą Baselinker. W krótkim czasie doszło do znaczącej podwyżki abonamentu oraz naliczania wysokich odsetek, co postawiło nas w trudnej sytuacji. 

Przygotowaliśmy zawiadomienie do UOKiK, w którym szczegółowo opisaliśmy stosowane przez Baselinker praktyki. Jest ono rozpatrywane, aczkolwiek jeśli Państwa firma również doświadczyła podobnych problemów, zachęcamy do kontaktu i podzielenia się swoją perspektywą. Wspólne działania mogą zwiększyć skuteczność podejmowanych kroków i wierzytelność.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

A od kogo oczekujesz pomocy tu?

oznacz moderatorów

NipponShorty
#15 Entuzjasta#

Jak piekarnia dźwiga ceny chleba to też piszesz do UOKIK?

oznacz moderatorów

bombardier10
#11 Animator#

No niestety za niewiedze (albo wygodnictwo) trzeba płacić. Takie firmy właśnie na tym bazują . Namnożyło się jakiś aplikacji co to niby wszystko za nas zrobią a prawda jest taka że jak sam nie zrobisz to nikt za ciebie nie zrobi.  Natomiast jest cała masa oprogramowania free jak woo-commerce  czy inne.  Czasem warto je wykorzystać niż strzelać z armaty do wróbla )

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

ja sobie nie wyobrażam jak pracuje sam na sklepie internetowym i allegro żeby ogarniać powoli wszystko na serwisie allegro lub ręcznie to wklepywać 🙂 

oznacz moderatorów

sklep_solpio
#13 Ambasador#

@Beddo tak zauważyłem, że była podwyżka powinni wysłać informacje na maila, a niczego takiego nie zrobili musiałem sam pisać bo widziałem, że miałem w styczniu mniejszą liczbę zamówień a większą FV niż w grudniu gdzie było więcej zamówień 🙂 i o jakich odsetkach tutaj napisałeś bo nie rozumiem |? 

oznacz moderatorów